• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

11.05.2018

07:52

MISTERIJA U AUSTRALIJI! Na zabačenom imanju nađeno SEDAM IZREŠETANIH TELA!

Vesti

MISTERIJA U AUSTRALIJI! Na zabačenom imanju nađeno SEDAM IZREŠETANIH TELA!

Podeli vest

Na imanju jednog gradića u zapadnoj Australiji, udaljenog oko 280 km od Perta, nađeno sedam tela - četvoro dece i troje odraslih, prenosi BBC

Tela su pronađena u ruralnom području gradića Osmington. Policija nije želela da saopšti više detalja osim da je na licu mesta pronađeno oružje. 

- Ima rana od metaka. To je sve što ću za sada reći - saopštio je predstavnik lokalne policije.


Tela dvoje odraslih pronađena su izvan kuće na imanju, dok je pet tela bilo unutra.Pretpostavlja se da su ubijeni živeli na imanju na kom su nađeni i da su porodičnim vezama, ali će konačnu reč o tome dati sveobuhvatna istraga koju je pokrenula policija, iz koje su saopštili dqa su šokirani onim što su zatekli na licu mesta. 

printscreen


Ako se potvrdi da je reč o masovnom ubistvu biće to drugi najveći takav slučaj u Australiji od masakra u Tasmaniji, kada je 1996. ubijeno 35 ljudi.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija