• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: sputniknews.com

12.05.2018

12:14

AMERI OPET DIRAJU U OSINJAK! Bivši američki general: RUSIJA RAZUME SAMO JEZIK SILE!

Vesti

AMERI OPET DIRAJU U OSINJAK! Bivši američki general: RUSIJA RAZUME SAMO JEZIK SILE!

Podeli vest

NATO bi trebalo da pokaže jedinstvo po pitanju konfrontacije sa Rusijom, koja razume isključivo silu, izjavio je bivši komandant kopnenih snaga SAD u Evropi, general Ben Hodžis

Kako je rekao Hodžis, Rusija je velika zemlja sa velikom istorijom i velikim narodom, ali oni razumeju isključivo "jezik sile".

- Ako Severnoatlantska alijansa ne pokaže jedinstvo i odlučnost, mi ćemo samo uticati na jačanje ruske agresije - istakao je on.

BLISKI SUSRET IZNAD ALJASKE! Dva ruska bombardera izmamila američke lovce F-22!

Prema rečima američkog generala, cilj Moskve je da Evropa stekne sliku kako NATO nije u stanju da je adekvatno odbrani.

Dodao je i da to znači da "imamo posla sa hibridnim ratovanjem, dezinformacijama, nuklearnim pretnjama i sajber napadima".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Saša

pre 5 godina

U pravu si bas isto ko i Hitler sto je bio u pravu i krenuo silno na Rusiju i Rusi dodjose u Berlin...

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija