• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: sputnjik

14.05.2018

11:49

RUSIJA! SVE KOJI POŠTUJU SANKCIJE ZAPADA ČEKA I ZATVOR I NOVČANA KAZNA: Moskva usvaja drastičan zakon?!

Vesti

RUSIJA! SVE KOJI POŠTUJU SANKCIJE ZAPADA ČEKA I ZATVOR I NOVČANA KAZNA: Moskva usvaja drastičan zakon?!

Podeli vest

Zakon o krivičnoj odgovornosti za poštovanje zapadnih sankcija u Rusiji podnet je na razmatranje Državnoj dumi, navodi se u elektronskoj bazi podataka Donjeg doma Parlamenta 

Dokument predviđa kaznu zatvora do četiri godine, prinudni rad u tom roku ili novčanu kaznu do 600.000 rubalja.

Za Ruse koji pomažu uvođenje ograničavajućih mera predviđeni su lišavanje slobode do tri godine i novčana kazna do 500.000 rubalja. Za pravna lica će biti donesen poseban zakon o administrativnoj odgovornosti.
Autori inicijative su predsednica Saveta Federacije Valentina Matvijenko i predsednik Državne dume Vjačeslav Volodin, kao i lideri parlamentarnih partija.

(VIDEO) PUTINOV KORTEŽ RASTURIO TRAMPOV KADILAK: Američka "zver" zastarela, Njusvik uporedio limuzine!

Državna duma planira da razmotri dokument u prvom čitanju 17. maja, u drugom 22, maja, u trećem 24. maja, a Savet Federacije 30. maja. U Donjem domu su naveli da će se zakon odnositi na građane, dok će za pravna lica biti donesen poseban zakon o administrativnoj odgovornosti.

SKRIPAL TAJNO POSEĆIVAO PRAG DOK JE BIO OTROVAN?! Češki mediji tvrde da se sastajao sa OBAVEŠTAJNOM SLUŽBOM!

Državna duma će razmotriti i zakon o uzvratnim merama SAD i drugim državama. On daje pravo Vlada da na zahtev predsednika uvodi recipročne mere: zabranu ili ograničavanje uvoza određenih proizvoda i prekid saradnje u određenim oblastima. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lala iz Banata

pre 5 godina

Тако се штити... - правно , држава...!! Па ко воли - нек изволи...Ко не, НАПОЉЕ...!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!
Košarka

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!

Bilo je fenomenalno. Trebaće još par dana da mi se slegnu utisci. I dalje sam preplavljena emocijama, sjajno je ovako krunisati sezonu. Presrećna sam i preponosna, ostvarila sam san koji sam imala kao devojčica, priča za Informer srpska košarkašica Nikolina Milić, koja je sa Fenerbahčeom odbranila titulu prvakinja Evrope.

16.04.2024

06:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija