• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs

15.05.2018

07:56

(VIDEO) ŽENA UPUCALA NAORUŽANOG NAPADAČA ISPRED ŠKOLE! Hrabra majka spasila mališane!

Vesti

(VIDEO) ŽENA UPUCALA NAORUŽANOG NAPADAČA ISPRED ŠKOLE! Hrabra majka spasila mališane!

Podeli vest

Napadač koji je identifikovan kao Elivelton Neves Moreira (21), krenuo je sa pištoljem prema privatnoj školi u Sao Paulu, u Brazilu

Naoružanog napadača, koji je pokušao da opljačka majke sa decom koje su ispred škole čekale svoje mališane, upucala je jedna od mama koja se tu zatekla, a za koju se kasnije ispostavilo da je policajac po zanimanju.

Napadač koji je identifikovan kao Elivelton Neves Moreira (21), krenuo je sa pištoljem prema privatnoj školi u Sao Paulu, u Brazilu.

Kamera pokazuje roditelje, uglavnom žene i decu, koja su ispred škole kada na njih kreće napadač. U sledećem trenutku se vidi kako beži ispred mame policajke, koja ispaljuje tri hica u napadača.

Na snimku se vidi Moreira, koji pada unazad, valja se po zemlji i drži za grudi. Incident se dogodio u subotu ujutro na Dan majki, a Moreira je kasnije preminuo u bolnici od povreda.

Katia da Silva je Sastre (42), hrabra majka nagrađena je na ceremoniji u Sao Paolu od guvernera Marka Franka u nedelju, uprkos "žaljenju zbog ishoda" svi su pozdravili herojski čin i hrabrost, prenosi MailOnline.


Incident se dogodio u subotu tokom manifestacije obeležavanja Dana majki u SAD, gde je sastre bila sa svojom sedmogodišnjom ćerkom.

- Znam da je hteo da puca na decu, majke ili školske čuvare. Morala sam reagovati na prvom mestu su bili dečiji životi - rekla je hrabra majka policajac.

- Srećom je bila brža od njega, jer kad razbojnik otkrije da je njihov protivnik policajac, oni pucaju da ubiju. A kriminalci lako izgube kontrolu - rekao je portparol policije.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
zora

pre 5 godina

Da je pucala da ga rani bila bi to jos veca hrabrost.Sa tri hica bi ubila i slona,a posto je njeno prisustvo bilo iznenadjenje za razbojnika mozda je mogla samo da ga onesposobi ranjavanjem.Policija je obucena kako da puca i gde a da ne ubije.Sve ostalo, da bi pucao na decu i druge stvari su samo spekulacija.

Svasta

pre 5 godina

Ne razumem Vas!Trebala je da ga rani i da mu pruzi drugu sansu da pobije neduznu decu i ljude!?

Crni

pre 5 godina

Pa kada si tako pametna skuvaj mu kafu i kolace i probaj da ubedis idiota da je glup.... Ne lupaj da je vise takvih kod nas i da se neodgovara kafa ti neko nepozvan udje h kucu kriminal bi pao na skoro nulu naravno posle par meseci i destinu ubijenkl lpovcica, kriminalcica isl bagrice. Prvi bi se advokati pobunili izgubili bi klijentelu Borovic prvi.

NIKOLAKRAJINALONDON

pre 5 godina

Ova je brze reagovala nego Klint Istvud. Svaka joj cast. A ove druge sve pobjegose. Cak i ova sa autom, ostavi zenu koja ju je odbranila bez zaklona koji je u tom trenutku nasla iza njenog auta.

John

pre 5 godina

U Srbiji bi dobila jos i zatvor sto je upucala kriminalca.

Simeon

pre 5 godina

Staged News... naseli ste gospodo. Posle tri metka u grudi napadac bi malo manje jaukao a malo vise krvario

Lucky

pre 5 godina

Јаке им полиције. Интересантно је да су мене учили да пуцам у ноге а ова рока баш да убије нападача. И опет наши грађани пљују по нама.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17