• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srbijadanas.com

15.05.2018

08:54

(VIDEO) REŠENA MISTERIJA NESTALOG AVIONA MH370 POSLE 4 GODINE! Pilot namerno odveo u smrt 239 ljudi?!

Vesti

(VIDEO) REŠENA MISTERIJA NESTALOG AVIONA MH370 POSLE 4 GODINE! Pilot namerno odveo u smrt 239 ljudi?!

Podeli vest

Stručnjaci koji pokušavaju da utvrde razlog nestanka leta MH370 veruju da je za tragediju odgovoran pilot, koji je isplanirao masovno ubistvo 239 putnika i članova posade, pišu australijski mediji

Trim stručnjaka za aviosaobraćaj koji istražuje nestanak i pad aviona Malezija Erlajns 2014. godine na putu iz Kuala Lumpura u Peking objavio je da su se složili oko uzroka nestanka MH370.

Leri Vans, bivši istražitelj kanadske vladine agencije za saobraćaj i sigurnost, izjavio je da je siguran da zna šta se dogodilo s avionom.

- Mislim da se javnost može utešiti činjenicom da su stručnjaci sve složniji u tome šta se dogodilo u avionu u poslednjim trenucima - rekao je Vans.

Tim će još jednom proveriti mogućnost da li je pilot Zaharije Amhad Šah namerno počinio masovno ubistvo.


Brojni stručnjaci veruju da je Šah odgovoran za tragediju, a 2016. godine premijer Australije Malkolm Turnbul rekao je da je "vrlo verovatno da je pilot planirao ovaj šokantni događaj".

Advokat koji je zastupao porodice žrtava Džon Doson nedavno je za medije izjavio da dokazi ukazuju na to da je za nestanak aviona odgovoran jedan od članova posade.

- Pilot koji je upravljao letom MH370 skrenuo je avion s puta. Dokazi čvrsto pokazuju da je posada bila upletena. Pritisak u avionu bio je poremećen, ljudi su se gušili. Bilo je to ubistvo s predumišljajem. Bilo je pomno planirano. Tela nikada nisu pronađena - rekao je Doson.

AP PHOTO


Podsetimo, avion na letu iz Kuala Lumpura prema Pekingu nestao je sa radarskih ekrana 8. marta 2014. godine, manje od sat posle poletanja. U letelici je bilo 227 putnika i 12 članova posade.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milanka

pre 5 godina

Sta je ovde reseno? Osim da su svi osudili pilota!! Gde je avion? Sto bi tako misteriozno nestao I nikada nije pronadjen? Ako je pilot imao nameru da pocini zlocin, to je mogao da ucini posle par minuta poletanja a ne da se nateze sat vremena posle poletanja. Ovde su umesane tajne sluzbe I isplivace u javnost jednog dana istina. Dzabe se krije!!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Petrović kuje planove sa Kaboklom i Jagom!
Košarka

Petrović kuje planove sa Kaboklom i Jagom!

Proslavljeni hrvatski košarkaš i trener Aleksandar Petrović (65) ponovo je preuzeo košarkašku reprezentaciju Brazila, a pre nego što se zaputio u Južnu Ameriku da se prihvati dužnosti, obavio je važne razgovore sa košarkašima "večitih" Brunom Kaboklom i Jagom Dos Santosom koji igraju za tamošnji nacionalni tim.

19.04.2024

13:22

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija