• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs

15.05.2018

12:23

​(VIDEO) PRETERA GA, POPE! Šokantan snimak sa PRAVOSLAVNOG KRŠTENJA na Kipru!

Vesti

​(VIDEO) PRETERA GA, POPE! Šokantan snimak sa PRAVOSLAVNOG KRŠTENJA na Kipru!

Podeli vest

Poznato je da maloj deci krštenje nije baš prijatno ako uzmemo u obzir da sveštenik mora nekoliko puta da ih potopi u vodu. Stoga, kako će dete ovo doživeti ponajviše zavisi od sveštenika   

Snimak koji kruži internetom nastao je na jednom krštenju u Aja Napi na Kipru. Naime, sveštenik vrlo grubo bacaka i potapa bebu u vodu da se mogu videti i zabrinuti pogledi u pozadini.  

Mnogi su komentarisali da je ovo očigledan vid zlostavljanja deteta, kao i da bi nadležna služba trebalo da reaguje.  

Pogledajte snimak pravoslavnog krštenja u Aja Napi i prosudite sami:

(HIT VIDEO) NEĆETE PRESTATI DA SE SMEJETE! Pop mlatara s bebom na krštenju, parodija će vam NATERATI SUZE NA OČI!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
papundek

pre 5 godina

Ovaj je promasio profesiju, ovaj je za macolu!

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija