• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: sputniknews.com

16.05.2018

13:35

EVO KAKO JE HILARI KLINTON od omiljene političarke postala SRAMOTA ZA AMERIKU!

Vesti

EVO KAKO JE HILARI KLINTON od omiljene političarke postala SRAMOTA ZA AMERIKU!

Podeli vest

Hilari Klinton sramoti i sebe i SAD, izjavila je bivša guvernerka države Njujork Betsi Makoj

Političarka je navela da je Klintonova za poraz na predsedničkim izborima 2016. godine optužila bivšeg šefa FBI Džejmsa Komija, predsednika Rusije Vladimira Putina, protivnika na stranačkim izborima Bernija Sandersa, kandidata za predsednika iz partije zelenih Džila Stajna, bivšeg predsednika Baraka Obamu, kao i rasizam i seksizam.

- Ona je navela toliko razloga za svoj poraz, ali u svojoj knjizi ona je napisala istinu: rekla je da se pomirila sa činjenicom da je milioni i milioni Amerikanaca jednostavno ne vole. Nažalost, ona se nije zaista pomirila sa tim, jer sada ima nervni slom: ide iz države u državu, iz grada u grad, ponovo optužujući druge za svoj poraz - rekla je Makojeva u programu televizije Foks biznis.

Bivša guvernerka je dodala da je takvo ponašanje sramno, ne samo za Klintonovu, već i za državu.

- Ona ne samo da sramoti sebe, ona sramoti i našu državu kada iznosi takve optužbe - zaključila je ona.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Miki

pre 5 godina

Ta vestica od zene, njen kurvar Bil, i jos mnogi drugi zlocinci iz Amerike, su genetski modifikovani ljudi, koji ne osecaju nikakav stid i sramotu zbog svog ponasanja.

Stojan

pre 5 godina

Ona verovatno i zaradjuje pare na osnovu tih svojih "predavanja". Ali ona jeste sramota za Ameriku isto koliko i njen muz. Tramp nije dobio izbore nego je ona izgubila zato sto je ne podnose. Suvise je pohlepna za pare, pravi djavo iz nje viri, svima je ocigledno za koga radi, nicega se ne stidi itd., itd.

Branko

pre 5 godina

Pa i oni imaju svog Sasu Jankovica, neka vide kako je to lepo imati sramotu za svoj narod, haa haa haa !!!!!!???? Oiizgkeda imaju srecu pa imaju jednog izdajnika a kod nas ih ima vise samo su nasi svi vec ved na dnu a neki i duboko u ljudskom mulju!!!!!!?????

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59