• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnik

16.05.2018

19:42

(VIDEO) VRHUNAC ANTIRUSKE HISTERIJE: Američki mediji pozivaju Ukrajince da NAPADNU KRIMSKI MOST I SRUŠE GA!

Vesti

(VIDEO) VRHUNAC ANTIRUSKE HISTERIJE: Američki mediji pozivaju Ukrajince da NAPADNU KRIMSKI MOST I SRUŠE GA!

Podeli vest

Glavna urednica novinske agencije „Rusija sevodnja“ i televizije RT Margarita Simonjan komentarisala je poziv „Vašington egzaminera“ na bombardovanje Krimskog mosta

„Američki nedeljnik ’Vašington egzaminer‘ objavio je članak sa pozivom na bombardovanje Krimskog mosta. Još jednom. Američki mediji pozivaju na vazdušni napad na naš most

Autor čak daje detaljna uputstva o tome kako najbolje da se izvede napad. A ako ne uspe da se uništi ceo most, onda barem da se privremeno paralizuje kretanje“, napisala je Simonjanova na svojoj stranici na Fejsbuku.

Ranije je američki list „Vašington egzaminer“ objavio članak pod naslovom „Ukrajina treba da raznese Putinov Krimski most“. Autor članka Tom Rogan označava Krimski most „nečuvenom uvredom same suštine Ukrajine kao države“ i smatra da bi most trebalo uništiti.

Autor ističe da bi, na sreću, ukrajinske vazduhoplovne snage mogle da izvedu vazdušne napade na most, i to tako da ga barem privremeno onesposobe za korišćenje, a da će znatna dužina mosta ujedno „smanjiti rizik od žrtava među onima koji ga prelaze“. 

Autor smatra da bi uništavanje mosta skoro sigurno izazvalo eskalaciju situacije, ali će Kijev poslati Moskvi „jasan signal“ da Ukrajinci ne prihvataju nasrtaj na svoju teritoriju.

Most na Krimu iz Krasnodarskog kraja je najduži most u Rusiji — 19 kilometara. U početku je planirano da drumski saobraćaj preko mosta bude pušten u decembru 2018. godine, ali su radovi završeni ranije, pa je most pušten u saobraćaj 16. maja. 

(VIDEO) SPEKTAKL JUTROS NA KRIMSKOM MOSTU: Prvi prešli Zaharova, Hirurg i njegovi "Noćni vukovi"

(VIDEO) PUTINOVO ČEDO KONAČNO PRED SVETOM! Predsednik Rusije otvorio veličanstveni KRIMSKI MOST!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
RIKI

pre 5 godina

Daklem Ameri su poludeli načisto. Dali će već jednom neko da im stane na put. Nema POGANIJE NACIJE od amera. Ljudi, pa njima je samo krv u očima, ubijanje nedužnih ljudi, rušenje, uništavanje, KAKVI SE TO MONSTRUMI RODIŠE?

Vla

pre 5 godina

Pa sto ga ne ruse amerikanci, imaju bolje avione, ha ha ha

prozivam

pre 5 godina

Što ne prozovete vašeg Trampa da to pokuša pa da posle Rusi naprave kanal Pacifik-Atlantik!

drago

pre 5 godina

Da su hteli da ga ruse nebi cekali do sada vec bi ga srusili sto puta.

Penzionerj

pre 5 godina

Fasisti, zivite u masti i fantaziji. Zar ste toliko glupi. Predsednik Putim, vasa vecna mora, sve je predvideo. Bolesnici. Sta bi se desilo i da pokusate?

caslav

pre 5 godina

zaboravili su da i oni imaju mostove za bombardovanje.

22

pre 5 godina

19 km dugačak most završili za dve godine. A mi za 18 godina još nismo završili most od 200 metara u NS????!!!!!!! Moguće da su baš jake struje na Dunavu?!!

Jovan

pre 5 godina

Što terate ljude da ginu bez potrebe.. Dođite vi pa ga srušite kad ste tako hrabri..

cccc

pre 5 godina

Šta misle da je to Srbija, Libija, Sirija. Treba imati J.j. pa to napraviti.

Dejan

pre 5 godina

Koje budaletine ovi ameri, pa Ukrajna nije bas toliko glupa da sama sebi skace u stomak. U slucaju napada Ukrajna vise ne postoji, samo bi rusi doali do Kijeva

Branko

pre 5 godina

Pa Ukrajina jos uvek ima milijardu dolara takse na tranzit Ruskog gasa!!!!!?????

masi

pre 5 godina

Droga im je unistila mozak..kad citam njihove gluposti cini mi se kao ruzan san..Boze!!! Kako bih volio da ih vidim na koljenima..

Marcco

pre 5 godina

Krimu može da se pristupi ili morem tj. preko ovog mosta ili preko Mariupolja i Malitopolja, preko pola Ukrajine. Zar Ukrajincima nije pao kamen sa srca što sad Rusi imaju most.

jadranin

pre 5 godina

Ih kakp bi to oni uradili da imaju bele bubrege.Zgazio bi ih Putin za sedam dana i Ukrajinu i sve nato zlikovce kod njih.A ovi amerikanci su bolesna nacija.To je definitivno.Ovakve i slične bolesne predloge šalju i Srbiji da bi ušla u EU.Što pre dati Rusima baze u Srbiji i Srpskoj. To je spas za Srbe.U suprotnom mogla bi nam se ponociti 1999 godina.

kiza

pre 5 godina

Sta drugo ocekivati od potomaka kriminalaca i ubica.

Milan

pre 5 godina

Ameri su sa ovakvim razmisljanjem izgleda Hitlerovi potomci.

SS

pre 5 godina

Morat će Putin da ih poravna na vreme jer ga neće pustiti narednih šest godina,da mirno spava.

dragoljub obradović

pre 5 godina

Sledeći njihov rezon i logiku i mi bi trebali da uništimo njihovu bazu Bond stil jer su je izgradili na delu naše teritorije koji su privremeno okupirali.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija