• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

19.05.2018

14:46

BIVŠA "PLEJBOJEVA" ZEČICA UBILA SEBE I SINA! Skočila sa 25. sprata hotela SA DEČAKOM U NARUČJU!

Vesti

BIVŠA "PLEJBOJEVA" ZEČICA UBILA SEBE I SINA! Skočila sa 25. sprata hotela SA DEČAKOM U NARUČJU!

Podeli vest

Stefani Adams (47) izvršila je samoubistvo zajedno sa sedmogodišnjim sinom Vinsentom, skokom sa 25. sprata hotela Gotam na Menhetnu.

Njihova tela su nađena na balkonu na drugom spratu, navela je policija.

Adamsova je bivša manekenka i Plejbojeva zečica. Kako prenose američki mediji, ona je vodila "tešku sudsku bitku" sa bivšim suprugom Čarlsom Nikolajem (47) vlasnikom klinike za kiropraktiku.

Njih dvoje su se našli na sudu u sredu gde su raspravljali o starateljstvu nad detetom. Sud je odlučio da Adamsova ne može da odvede sina na letovanje u Evropu i naredio joj da preda detetov pasoš.

Tanjig/AP

Policija na mestu tragedije

- Sve što sam želela je da na nekoliko dana pobegnemo od ove noćne more - rekla je Stefani nakon sudske odluke.

Kako prenosi "Njujork post", odnos bivših supružnika je postao toliko loš da je policija više puta morala da interveniše zbog porodičog nasilja.

Adamsova je sa malim Vinsentom u četvrtak iznajmila apartman na vrhu hotela Gotam, rekao je šef istražnog odeljenja policije Menhetna Vilijam Obri.

Konobar u restoranu hotela rekao je za "Njujork dejli njuz" da je jedan od gostiju najpre ugledao jedno telo pa ih pozvao, a onda su našli i drugo.

Tanjig/AP


Nije poznato da li je Adamsova ostavila samoubilačku poruku.

- Ovo je užasno. Ona je obožavala tog dečaka, on je bio njen ceo život - rekao je prijatelj koji je Stefani poznavao skoro dvadeset godina.

Prema njegovim rečima, ona je bila srećna i ništa nije ukazivalo na to da bi mogla da se odluči na ovakav strašan potez.

Adamsova je bila "Plejbojeva" Mis novembra 1992. godine. Dva puta se udavala.

Nakon napuštanja manekenske karijere posvetila se pisanju knjiga za samopomoć i napisala je oko 25 naslova.

Tanjig/AP

Stefani u doba kad je pozirala za Plejboj



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija