• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Index.hr/Srbija danas

23.05.2018

22:38

NAJZAD! FEJSBUK TRAŽI GOLE FOTKE KORISNIKA! Razlog neverovatan - DA VAS ZAŠTITI!

Vesti

NAJZAD! FEJSBUK TRAŽI GOLE FOTKE KORISNIKA! Razlog neverovatan - DA VAS ZAŠTITI!

Podeli vest

Iz najpopularnije društvene mreže Fejsbuk traže od svojih korisnika da im pošalju svoje gole fotografije, i to u cilju zaštite njihove privatnosti

Korisnici ove društvene mreže mole se da pošalju fotografije koje su objavili i koje sadrže golotinju kako bi Fejsbuk mogao da blokira bilo koga ko bi ih objavio bez znanja vlasnika fotografije.

Projekat zaštitite korisnika započeo je u Australiji, a sada je u planu širenje na SAD, Kanadu i Veliku Britaniju.

- Ponižavajuće je i sramotno kad neko deli nečije intimne fotografije bez dopuštenja i mi želimo da učinimo sve što možemo kako bismo pomogli žrtvama ovakvog zlostavljanja - kaže Antigon Dejvis, šef odeljenja sigurnosti na Fejsbuku.





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija