• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

24.05.2018

08:15

(VIDEO/FOTO) STRAVIČNA NESREĆA U ITALIJI: Voz udario u kamion, najmanje dve osobe poginule, 18 povređeno!

Vesti

(VIDEO/FOTO) STRAVIČNA NESREĆA U ITALIJI: Voz udario u kamion, najmanje dve osobe poginule, 18 povređeno!

Podeli vest

 Najmanje dve osobe su poginule, a 18 ih je povređeno u noći između srede i četvrtka prilikom iskakanja voza iz šina na severu Italije, nedaleko od Torina, preneli su italijanski mediji

Do nesreće je došlo kada je voz udario kamion koji se zaustavio na prelazu, a tri vagona su iskočila iz šina.

Tanjug/AP

- Regionalni voz Torino-Ivrea je u 23.20 udario u kamion koji je probio rampu i zaustavio se na pruzi. Prema prvim informacijama, mašinovodja je preminuo a više putnika je povređeno - saopšteno je iz železničke kompanije.

Tanjug/AP

Prema navodima agencije AGI, druga žrtva je putnik koji je helikopterom prebačen u bolnicu u Torinu ali je podlegao povredama.

Tanjug/AP

Isti izvor navodi da je jedna putnica voza pretrpela povrede glave i da je u teškom stanju, ali je bila svesna.

Tanjug/AP

Tanjug/AP

Mediji navode da je litvanski kamion bio pretovaren i da nije uspeo na vreme da se zaustavi kada je rampa počela da se spušta.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija