• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: sputnjik.rs

24.05.2018

17:40

(VIDEO) UZBUNA U MOSKVI! AMERI NA GRANICE RUSIJE PREBACUJU ABRAMSE I HILJADE VOJNIKA: Sprema se Udar sablje!

Vesti

(VIDEO) UZBUNA U MOSKVI! AMERI NA GRANICE RUSIJE PREBACUJU ABRAMSE I HILJADE VOJNIKA: Sprema se Udar sablje!

Podeli vest

SAD su započele prebacivanje trupa iz Belgije u Istočnu Evropu u okviru operacije "Atlantska odlučnost", javio je portal "Difens njuz" pozivajući se na portparola američkih oružanih snaga u Evropi

Portal navodi da se prebacivanje smatra vojnom vežbom u cilju obuke kretanja trupa preko teritorije Evrope u slučaju mogućeg vojnog sukoba na kontinentu.

Ukupno će biti prebačeno oko 3.300 vojnika i 650 jedinica vojne tehnike, uključujući 87 tenkova M-1 "Abrams" i 18 SAU-109 "Paladin". Sva tehnika će biti poslata u baltičke zemlje, kao i u Poljsku, Rumuniju, Bugarsku i Mađarsku.

(VIDEO) SRBIJA SVE JAČA, IZ BAKUA NAM STIŽE 'BUK'?! Predsednik Alijev spreman, da nam uz dozvolu Rusije, USTUPI MOĆNI RAKETNI SISTEM!

U izveštaju se dodaje da će deo trupa biti premešten železnicom i auto-putevima, a deo korišćenjem vodenog saobraćaja, koji se ranije nije koristio u tu svrhu.

ZAPAD NASTAVLJA HAJKU! Optužili Ruse za obaranje malezijskog aviona MH 17!

Kasnije će ova grupa učestvovati u velikim vojnim vežbama "Udar sablje", koje će se održati od 3. do 15. juna u Poljskoj i baltičkim državama i u kojima će učestvovati 18.000 vojnika iz zemalja NATO.

Moskva je Vašingtonu i NATO do sada bezbroj puta poručila da neće nemo gledati gomolanje vojnika zapadne vojne alijanse na njenim granicama.

Štaviše, Rusija je jasno istakla da će žestoko uzvratiti na svaku provokaciju i ugrožavanje njene bezbednosti. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lala iz Banata

pre 5 godina

Дају подршку Порошенку - да "скочи" на Донбас и Луганск, али се боје Путинове одмазде...! Сматрају - да Путин нема времена да помогне браћи, док је "заузет" Светским првенством у фудбалу...!! То им је план..." Док се лопта котрља" ... - да ухвате Русе на... - "спавању"....!! Гурају Украјину у рат...и "кобајаги" због њих довлаче снаге, ради давања "осигурације" ако их Баћушке ... - потерају...!? На тај начин их "храбре " да крену напред ... - право у смрт...!!

Branko

pre 5 godina

Ma tko da zaustavi zlo, zar ne vidite da su se uz njih povampirili i ova " SAKA JADA OD NARODA HRVATA I CRNOGORACA " pa valda su i oni zeljni da se negde u istoriji upisu da su bili na nekoj pobednickoj strani!!!!!?????? Njima nije bitno sto su sad uz NATO zlocince koji siju smrt i zlocine po svetu, kad su isti!!!!!!!??????

u čemu je problem

pre 5 godina

pa pre par dana su se Rusi hvalili da imaju neko novo oružje sa kojim su nepobedivi!?

D R A G A N

pre 5 godina

Sto bi Mija Aleksic rekao u maratoncima, ,,Ko na nas krene iz mesta je na*ebo"

kinez

pre 5 godina

JEBACE VAM RUS MAJKU!PITAJTE BUGARE RUMUNE MADJARE VASE KOMSIJE KAKO SU ZIVILI POD RUSKOM (SSSR) CIZMOM.MISLIM OVAJ PUTIN JE JOS GORI OD BIVSEG SSSR-a.ONI SU SADA NA KOLJENIMA STO SE TICE EKONOMIJE,NAROD TESKO ZIVI KAO I SRPSKI A VI SE UVLACITE U GUZICU RUSIMA SAMO ZATO STO STE ISTE VJERE.PLATICETE TO KRVAVO.KAO UVJEK NECET NI OVO OBJAVITI,BOJI TE SE ISTINE.ONA CE DOC KAD TAD.

Posavina

pre 5 godina

Dobiće ameri što su i zaslužili, ne bi bio na njihovom mjestu.

Deki

pre 5 godina

Treba im otvoreno reći:da se lepo pokupe i da odu sa ruska pograničenja kao sto se zna nisu oni došli na izlet.ako se ne pokupe treba i m reći da će biti sprženi.

milan lala

pre 5 godina

Ako potrosenko bude dovoljno glup da krene na Donbas / Malorusiju za vreme fudbalskog prvenstva ( a sva je prilika da je glup i da ce to uraditi ) "jesce svoju kravatu " ali ne u Kievu u debeloj fotelji kao Sakasvili , vec u izbeglickom logoru u Berlinu . Jer kad krene armija DNR i LNR nece se zaustavljati i pregovarati dok ne izbiju na zapadne granice Ukraine . Potrosenkova i banderovska vojska je kao krep-papir na vetru , cim zagrmi a zagrmi ce zestoko kad armija Novo Rusije krene, procice ih odmah ratoborna volja i dracenje "slava ukraine" - bice tada "slava brzim nogama" "bjeste noge usra guzica". Neka potrosenko i banderovci po savetu zapadnog mentora krenu ceka ih topli docek . Potlaceni narod Ukraine jedva ceka da podrzi vojnu intrevenciju i oslobodi se nacisticke bande u Kievu. Eventualno kvarenje fudbalskog prvenstva u Rusiji debelo ce platiti banderovski naci-fasisti .

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59