• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: sputniknews.com

25.05.2018

12:19

KREMLJ ZVANIČNO: Kategorički ODBACUJEMO OPTUŽBE o umešanosti u obaranje MH17!

Vesti

KREMLJ ZVANIČNO: Kategorički ODBACUJEMO OPTUŽBE o umešanosti u obaranje MH17!

Podeli vest

Portparol ruskog predsednika Dmitrij Peskov izjavio je da Rusija kategorički odbacuje sve optužbe holandske istražne komisije o navodnoj umešanosti u obaranje malezijskog "boinga"

Istraga, prema njegovim rečima, nije uključila rusku stranu iako je ukrajinska bila prisutna, pa samim tim Rusija ne može da veruje rezultatima istražnog procesa.

Peskov je ocenio da je upravo Ukrajina ta koja nije preduzela adekvatne mere kako bi zatvorila vazdušni prostor u vreme kada su se na tom delu zemlje sprovodila borbena dejstva.

- Reč je o zajedničkoj istražnoj komisiji, a Rusija je u više navrata govorila da je spremna da učini sve kako bi pomogla u istrazi kako bi se utvrdili krivci - rekao je on.

(VIDEO) PUTIN ŽESTOKO UZVRATIO NA OPTUŽBE DA JE RUSIJA SRUŠILA MH17: Priznajemo istragu samo ako budemo učestvovali njoj!

Peskov je naveo i da ruski predsednik Vladimir Putin još uvek nije upoznat sa izveštajem holandske komisije, imajuc"i u vidu njegov gust raspored, pre svega u svetlu Međunarodnog ekonomskog foruma koji se trenutno održava u Sankt Peterburgu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Srdjdjan

pre 5 godina

Dosta vise gluposti i blebetanja, dokaze na sto.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59