• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: vostok

25.05.2018

18:08

(VIDEO) SRPSKI GENERAL KOJI JE RASTURIO NATO NA KOSMETU OTIŠAO U DONBAS: Srbi će VAS uvek podržavati, MORATE POBEDITI!

Vesti

(VIDEO) SRPSKI GENERAL KOJI JE RASTURIO NATO NA KOSMETU OTIŠAO U DONBAS: Srbi će VAS uvek podržavati, MORATE POBEDITI!

Podeli vest

General Božidar Delić, poslanik Skupštine Srbije i zamenik predsednika Srpske radikalne stranke, govorio je o svrsi posete Donbasu za Novinski front

- Zapad je isti odnos imao i prema našoj zemlji i pratimo zbivanja u Donbasu od samog početka i apsolutno podržavamo Donbas. Podržavamo vašu Republiku i naš dolazak je simboličan - da damo podršku vašem narodu da istrajete u borbi za svoju slobodu. Ovde imamo našeg prijatelja Dejana Berića koji na najbolji način predstavlja naš srpski narod - istakao je Delić. 

NATO SPREMA ŽESTOK UDAR NA PUTINA: Oružje i resurse u borbi protiv terorizma PREUSMERITI NA RUSIJU!

Celi intervju sa generalom Delićem:


 - Za Zapad je važno da na granicama sa Rusijom postoji kriza i konflikt. Oni žele da stvore nekoliko kriza za Rusiju. Morate pobediti i da se rat završi što pre - jasan je on.

(VIDEO) KINA I SRBIJA PRAVE RAKETE WS-3A DOMETA 280 KM: Kineski lider Si Đinping odobrio velike projekte, MOĆNE RAKETE BI IZVOZILI CELOM SVETU!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Prle

pre 5 godina

A sta ovaj PENZIONER trazi kog djavola u Ukrajini !???? Da nece mozda da im pomogne ?????

vlah alija

pre 5 godina

ako pobede kao sto je on "pobedio" na kosovu bice dombas ruski isto kao sto je kosovo srpsko

vev

pre 5 godina

Naravno da ce im pomoci, proguglaj , ako nije skinuto sta je i kako branio rbiju! Pa Vojni penzioneri generali i pukovnici, su jedina istinska elita u Srbiji! Nisu se sakrivali i bezali kad je trebalo stati Natou na crtu, na Kosarama, bili su uz svoje vojnikl. taj penzioner u glavi ima vise znanja i iskustva, nego sto bi ti sa im inicnim komentarom stekao za 100.g

kera

pre 5 godina

Poznajuci kadar JNA .. verovatno je otisao da snimi ko je sve tamo pa da im pripremi zatvorsku dobrodoslicu kada se vrate ..

Ljubo

pre 5 godina

Pravoslavni deo ,svaka podrska za njih ,a fasiste katolike ,ni u snu ne volim ...To je Ukrajina ,...Bog da nam cuva Rusiju.

Lala iz Banata

pre 5 godina

Може да помогне...Свака подршка браћи добро дође...!? А генерал има искуство са НАТО пацовима и америчким плаћеницима са Косова... Сад су исти ти у ... - Донбасу...!!

istina

pre 5 godina

Lala iz banata.i ti bi trebao da pomognes posto si mnogo pametan i hrabar ali samo ovde na netu ljigo jedna

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)
Partizan

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)

Košarkaši Partizana trijumfalno su krenuli u odbranu titule u ABA ligi, pošto su sinoć u Beogradskoj areni prilično glatko i ubedljivo savladali Igokeu sa 94:85 u prvom meču četvrtfinalne serije regionalnog takmičenja. Navijači crno-belih, osim zbog trijumfa, imaju razlog za zadovoljstvo i zbog uspona forme igrača koji je do pre nekoliko nedelja praktično bio zaboravljen i potpuno otpisan, a reč je o Amerikancu sa pasošem Hrvatske, Džejlinu Smitu (29)!

18.04.2024

10:28

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija