• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srbijadanas.com

26.05.2018

10:18

RAK UBIO 359 ITALIJANSKIH VOJNIKA KOJI SU BILI NA KOSOVU! Đuzepe je najnovija žrtva OSIROMAŠENOG URANIJUMA!

Vesti

RAK UBIO 359 ITALIJANSKIH VOJNIKA KOJI SU BILI NA KOSOVU! Đuzepe je najnovija žrtva OSIROMAŠENOG URANIJUMA!

Podeli vest

Kaplar De Bjazi Đuzepe (41) najnovija je žrtva kancera u redovima italijanske vojske, od kojeg je oboleo jer je bio izložen dejstvu osiromašenog uranijuma

Kako je otkrio Domeniko Leđero, zastupnik oko 7.000 italijanskih vojnika koji su boraveći na Kosovu u sastavu Kfora, dobili teške oblike karcinoma, kaplar Đuzepe je preminuo početkom ove nedelje i on je 359. žrtva među italijanskim vojnicima.

INFORMER U POSEDU KLJUČNOG DOKAZA NATO ZLOČINA: Italijanski sud utvrdio da je njihov vojnik umro od POSLEDICA ZRAČENJA U RATU 1999. OVO JE TA PRESUDA!

Đuzepe je boravio u BiH (1999), na Kosovu (2003), u Avganistanu (2010) i Libanu (2012), a sada je izgubio bitku sa kancerom.

facebook

- Kada se razboleo, vojska ga je napustila i u vojnik je u poslednjim trenucima bio okružen samo članovima porodice u svom napuljskom domu. Za ministarstvo odbrane, Đuzepe neće biti žrtva u službi. Pratim ona groblje još jednog dečaka koji je, kao i mnogi drugi pre njega, verovao u vrednosti mira. U međuvremenu, zakon se stopira u parlamentu i niko ne štiti naše vojnike - naveo je Leđero na društvenim mrežama.

NATO NAS JOŠ UBIJA! DR MILAN IVANOVIĆ: Srbi na Kosovu, pet puta više nego pre 1999. DOBIJAJU RAK!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Gagga

pre 5 godina

Ni u ludilu nisam osvetoljubiva niti želim nekome bolest, ali dragi zapadnjaci - misiju ste ono nazvali "Milosrdni andjeo"? Eto ga i kod vas, koliko vidim. Ni vas nije zaobislo to vase "milosrdje".

Dusan

pre 5 godina

sta vas to cudi draga gopspdo. Amweri su najveca govna smrdljiva u svetu, neznam kada ce im doci kraj njihovih ludackih glava.

Milorad

pre 5 godina

A nato glasnik nato-a u Srbiji Jelena Milic kao i americki ambasador Skot kazu da je osiromaseni uranijum bezopasam.malte ne hranljiv.da bogda ga jeli dok su zivi

Aleksandar

pre 5 godina

Potrebno je preko informacie stranih služba dokazati albancima koliko je NATO-a pomogao njima sa milosrdnim Anđelom i kolika je njihova pobeda jevtina na kosovu . Koliko ih obožavaju Amerikanci i Evropa , i koliko če ih života još koštati ne nepostoječa država kosova , a oni neka ih samo odlikuju i nek im podižu spomenike u znaku ubijanje njihovog naroda u znaku zahvalnosti. No dokaze gledaju svako dnevno kako im narod oboljeva naročito deca, omladina, i koliko trpe ekonomsku krizu dok njihovi takozvani skrbnici sa drogom uništavaju svoju omladinu i prodaju organe od svog naroda naj siromašnijih , a njihovi zlikovci uživaju.

Aleksandar

pre 5 godina

Albanci su toliko zagrizli u kriminal da više ginu od svoje bosove (feudalce) na kosovu no što ih može uništiti NATO-a, jer njima iz zahvalnosti odaju odlikovanja i podižu im spomenike. za njih važi ona poslovica kasno marko na kosovo stiže a kako je već stigo preko mirotvornog Anđela nikada nećev svatiti koliko su poraženi. Neka im je sa srečom a ne zaposlene nek uposle u radnoj organizaciji kopanje grobova , to im ne želim ali je to njihov izbor kao sloboda ili kolitiralna šteta.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija