• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

31.05.2018

08:27

(FOTO) SPAVAŠ LI MIRNO, MELANIJA! Umesto Kim Džonga, Tramp primio KIM KARDAŠIJAN!

Vesti

(FOTO) SPAVAŠ LI MIRNO, MELANIJA! Umesto Kim Džonga, Tramp primio KIM KARDAŠIJAN!

Podeli vest

Američki predsednik Donald Tramp, koji već nedeljama izbegava susret s Kim Džong Unom, objavio je na Tviteru fotografiju susreta u Beloj kući sa najguzatijom rijaliti zvezdom na svetu Kim Kardašijan

Ona vodi kampanju za pomilovanje Alis Džonson, žene koja služi doživotnu kaznu zatvora zbog droge, bez prava na uslovnu slobodu.

- Sjajan sastanak sa Kim Kardašijam danas, razgovarali smo o reformi zatvora i odsluženju kazni - naveo je predsednik SAD Donald Tramp na svom tviteru.



Američki mediji potpuno su odlepili posle ovog susreta, pa jedan od naslova u New York Postu glasi: "Trump Meets Rump", što znači - Tramp je sreo zadnjicu!

Kim (37) se najpre srela sa Trampovim zetom Džaredom Kušnerom, nakon čega je tražila pomilovanje od Trampa za Alis Džonson (62), ženu koja služi doživotnu kaznu zatvora bez prava na uslovnu slobodu.

Twitter

Priča o Alisinoj presudi i kažnjavanju zapala je za oko Kardašijanke ranije ove godine na Tviteru. Od tada vodi kampanju za njeno puštanje na slobodu, i uključena je u višemesečne pregovore sa Belom kućom.

Kim je došla u kontakt sa prvom ćerkom Ivankom Tramp i uspostavila vezu sa Džaredom Kušnerom, prenosi Daily Mail. Njen suprug Kanje Vest, koji inače podržava Donalda Trampa, kao ni drugi članovi porodice Kardašijan, nisu prisustvovati sastanku.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Pera

pre 5 godina

Kim je prava osoba da sa Trampom porazgovara o reformama zatvora u SAD. Kuda ide ovaj svet???

8

pre 5 godina

Ne ,po meni se predsednik Amerike sreo sa zenom cija uloga u javnom sou biznisu nije jedino cime se bavi ,vec se i bori za vrednosti resocijalizacije kao bitnog elementa drustvenih oscilacija koje mogu zadesiti svakog coveka,neovisno da li je zena ili muskarac.Primivsi zenu koja je uspela zakucati na njegova vrata sa inicijativom vredne razmatranja je nesto pohvalno za svakog predsednika.,pa i predsednika Velike Amerike Trampa..Melaniji ne moze biti konkurencija svaka zena koju primi njen muz ,pa ako i :;"ne spava mirno"to je zbog nerazumnog muza a ne ni zbog koje starlete. sto je sasvim druga tema.,kao i ogromna zadnjica neke zene.

8

pre 5 godina

Bravo predsednice Amerike ,BRAVO KIM,Bravo NewYork Post sto se javno deklarisete protiv diskriminacije nepodcenjujuci zensku profesiju unapred.Kao ni rasnu zensku lepotu.

Sale

pre 5 godina

Ovi Ameri zaista nisu mogli "boljeg" da izaberu! Kakav narod takvi i njegovi predstavnici! Sve bolji od boljeg, ili sto bi nas narod rekao : Sve moj do mojega!

zoran miljkovic

pre 5 godina

ШТА СЕ ОВА РАЗЛИКУЈЕ ПО ГУЗОВИМА ОД КИМА, САМО ЈУ ЈЕ ПРИЈАТНИЈЕ ГЛЕДАТИ,А НЕ ОНУ СВИЊСКУ ФАЦУ,ЛУДОГ КОРЕАНЦА,КОЈИ ПРЕДЕ КАО МАЧКА ИСПРЕД ТРАМПА.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija