• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: in4s.net

31.05.2018

22:31

(VIDEO) DŽONSONU SE SMEJE CEO SVET, NEKA MU NEKO JAVI DA JE BABČENKO ŽIV: Šef britanske diplomatije izjavio saučešće porodici vaskrslog!

Vesti

(VIDEO) DŽONSONU SE SMEJE CEO SVET, NEKA MU NEKO JAVI DA JE BABČENKO ŽIV: Šef britanske diplomatije izjavio saučešće porodici vaskrslog!

Podeli vest

Britanski ministar spoljnih poslova Boris Džonson izjavio je saučešće porodici ruskog novinara Arkadija Babčenka, postavši time hit na društvenim mrežama

Džonson je na svom tviter nalogu napisao da je užasnut vestima, te izjavljujući saučešće porodici naglasio da mora biti "odbranjena sloboda govora", a odgovorni privedeni pravdi.

Za njega naravno, nema sumnje ko je krivac: Rusija.

- Samo dan nakon što se Babčenko, poput Sv. Lazara, vratio među žive, neko bi trebalo da obavesti Džonsona da se ubistvo nije dogodilo - reagovao je RT.

Podsetimo, i u slučaju "Skripal", Džonson je, takođe na tviteru, optužio Rusiju da je kriva za ubistvo dvostrukog špijuna. Samo par dana kasnije, javljeno je da se Sergej Skripalj oporavlja, a tvit je izbrisan.

Printskrin

Stoga je ovaj tvit dočekan sa velikim kritikama, prema njemu i britanskom Forejn ofisu.

- Ne bi bilo lepo da se kaže da Boris nije sasvim posvećen očuvanju slobode govora i novinara u Ukrajini, ali opisati Babčenka kao 'ubijenog Putinovog kritičara' je vrhunac - navodi RT.

(VIDEO) KAD TUPAN I GLUPAN PUCAJU NA PUTINA UVEK POGODE SVOJU NOGU: Afera Babčenko žestoko se obila o glavu Kijevu!

Ipak, otkrovenje "Putinovog kritičara" kao živog Džonson nije smatrao vrednim tvitovanja.

(VIDEO) SAD NEĆE MIRNO POSMATRATI MUNDIJAL U RUSIJI, niti dozvoliti Putinu da se kupa u slavi, DONBAS DA BUDE NA OPREZU!

Incident "Babčenko" zapravo je dokazao da je britanska Vlada brza da optuži Rusiji kad je to pogodno, ali da nije u stanju da se suoči sa kritikama kada činjenice dokažu drugačije, ukazuje RT.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
istina

pre 5 godina

Pa nije covek uspeo da kupi informer da procita jer jedino informer objektivno i istinito provereno pise i nije uopste na strani rusije

Sale

pre 5 godina

Tekst o ovom tipu nije ni potreban! Slika sve govori.

Maja

pre 5 godina

Jadna je ta Engleska,zbunjena,bahata, prima naređenja "velikog brata",a ona su suluda kao i naredbodavac.

XXL

pre 5 godina

Čovek je karikatura ali nema ko da mu to i kaže.

DEDA RAKA

pre 5 godina

Alo Englezi, smenite ovu ludu jer trči ko ždrebe pred rudu ! Šta je to sa vama - nije li vam dosta blama.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija