• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: sputniknews.com

02.06.2018

13:50

GDE JE NESTALA MELANIJA!? Niko je nije video već 20 dana, TRAMP PIŠE POSTOVE NA TVITERU UMESTO NJE!

Vesti

GDE JE NESTALA MELANIJA!? Niko je nije video već 20 dana, TRAMP PIŠE POSTOVE NA TVITERU UMESTO NJE!

Podeli vest

Svi se pitaju gde je Melanija Tramp. Prva dama SAD je "nestala u akciji" 20 dana nakon operacije uklanjanja benignog tumora sa bubrega.

Dakle, gde je ona?

Dobro obavešten izvor portala Šoubiz dao je ovu teoriju: "Ona se brine o svojoj majci". 

Amalija Knavs, koja će u julu napuniti 73 godine, bori se sa ozbiljnom bolešću, navodi izvor.

- Svi su u Bedminsteru - rekao je izvor. - Melanija, njeni roditelji i Baron kada ne ide u školu. Ona (Melanija) nije u Beloj kući - dodao je on. 

SAD JE DEFINITIVNO GOTOV: Tramp pozdravio povratak Melanije, u tvitu joj POGREŠIO IME!

Međutim, prva dama je demantovala ove tvrdnje, nazivajući ih "lažnim i netačnim", ističe Dejli mejl.

- Sve na tom blogu je lažno i netačno - rekla je portparolka Melanije Tramp, Stefani Grišam, za Dejli mejl.

Zapravo, Viktor i Amalija Knavs preselili su se u Vašington nakon pobede Donalda Trampa na predsedničkim izborima, kako bi brinuli o svom unuku Baronu Trampu koji ide u lokalnu školu.

Osim toga, dugo odsustvo prve dame u Beloj Kući pokrenulo je nekoliko teorija zavere.

Nakon što je Melanija Tramp napisala na svom nalogu na Tviteru da se nalazi u Beloj kući i da "vredno radi", nastalo je mnogo spekulacija. 


Ali to je samo dovelo do još jedne teorije zavere da je tvit zapravo napisao predsednik, jer je Hafington post uporedio rečnik tvitova prve dame sa rečima i izrazima koje koristi Donald Tramp.

Dugogodišnji prijatelj prve dame Paolo Campoli izjavio je za Asošiejted pres da on misli da je Melanija Tramp "želela da provede malo vremena sa svojom porodicom".


Grišamova je za Dejli mejl početkom nedelje izjavila da se prva dama sastala sa svojim štabom iz inicijative "Budite najbolji" i da radi na predstojećim projektima, kao što je godišnji piknik u Beloj kući i planovima za Dan nezavisnosti.

Melanijina portparolka rekla je za AP da bi prva dama želela da promoviše svoje inicijative, ali da joj je prioritet sopstveno zdravlje.


Novinar Si-En-Bi-Sija napisao je na svom nalogu na Tviteru da je video prvu damu u Zapadnom krilu kako šeta sa svojim pomoćnicima, ali nije naveo više detalja.

Politiko je objavio da postoje razne teorije zavere povezane sa Melanijinim odsustvom: da se ona vratila u Njujork, da sarađuje sa specijalnim advokatom Robertom Milerom, živi sa porodicom Obama, radi na knjizi u kojoj će ispričati sve, ili da je imala tajnu kozmetičku operaciju od koje se oporavlja.


Prva dama SAD imala je embolizaciju u ponedeljak 14. maja, najverovatnije kako bi uklonila cistu na bubregu. Njena kancelarija saopštila je da je cista benigna.

Melanija Tramp oporavljala se u bolnici nedelju dana i vratila se u Belu kuću 19. maja.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija