• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs

05.06.2018

11:15

(VIDEO) IŽIVLJAVAO SE NAD ŽENOM, tukao je i oborio na zemlju, a ONDA GA JE SLUČAJNI PROLAZNIK NAUČIO PAMETI!

Vesti

(VIDEO) IŽIVLJAVAO SE NAD ŽENOM, tukao je i oborio na zemlju, a ONDA GA JE SLUČAJNI PROLAZNIK NAUČIO PAMETI!

Podeli vest

Pakao je trajao neko vreme, ali se odjednom pojavio muškarac koji je spasio žrtvu dalje torture

Video-snimak koji se pojavio na internetu šokirao je mnoge. Na njemu se vidi nasilnik koji bije bespomoćnu ženu na ulici u Turskoj. Agoniju koju je doživela pripadnica nežnijeg pola, prekinuo je nepoznati muškarac koji je zlostavljača udario glavom u slepoočnicu koji je odmah pao na asfalt.

Na početku snimka se vidi kako zlostavljač prilazi ženi, za koju se veruje da mu je bivša supruga, i udara je na sred ulice.

Nesrećna žena dobila je udarce i u glavu, i to sa predmetom koji najviše liči na umotane novine. Vrlo brzo ju je oborio na zemlju, piše Mirror.

Rus brutalno pretukao ženu jer je htela da ga ostavi i snimao: Rekao je drugovima da je ona sad "pod kontrolom". Ubrzo je bila mrtva! (FOTO)

Pakao je trajao neko vreme, ali se odjednom pojavio muškarac koji je spasio žrtvu dalje torture. Zaleteo se ka nasilniku, i udario ga u glavu, oborio na zemlju i legao preko njega.

Pogledajte video:

Potrešena žena počela je da se udaljava kada je tuča počela da se otima kontroli u sred mase ljudi.

- Tukao je ženu, plakala je i vrištala. Onda ga je jedan od prolaznika nokautirao - rekao je jedan od svedoka.

Prema rečima očevidaca cela scena je izgledala zastražujuće.

- Žena je bila prestravljena, vikala je tako da ju je cela ulica čula. Pokušavala je da se zaštiti. Ovakvo nasilje je nedopustivo - rekli su svedoci.

Lokalni mediji navode da je nasilje počelo nakon što se par, za koji se veruje da su razvedeni, sreo ispred suda u Istanbulu gde je trebalo da se održi saslušanje. Muškarac, koji je kasnije identifikovan kao Mehmet T, kasnije je uhapšen.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Selaković otvorio izložbu "Preventivni mir" Mikelanđela Pistoleta (FOTO)
Politika

Selaković otvorio izložbu "Preventivni mir" Mikelanđela Pistoleta (FOTO)

Ministar kulture Nikola Selaković istakao je na otvaranju izložbe Mikelanđela Pistoleta "Preventivni mir" u Muzeju savremene umetnosti da "ako umetnost uvek govori univerzalnim jezikom, ona najbolje progovara u delima umetnika kao što je Pistoleto, koji se upravo jezikom umetnosti bori za univerzalne vrednosti humanosti i kreativnosti".

10.05.2024

19:16

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija