• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

06.06.2018

09:55

FILIPINSKI PREDSEDNIK PODNOSI OSTAVKU? Pa šta ako sam poljubio nepoznatu ženu u usta, TO JE ČIST ŠOUBIZNIS!

Vesti

FILIPINSKI PREDSEDNIK PODNOSI OSTAVKU? Pa šta ako sam poljubio nepoznatu ženu u usta, TO JE ČIST ŠOUBIZNIS!

Podeli vest

Filipinski predsednik Rodrigo Duterte branio se od napada nakon što je poljubio udatu Filipinku u Južnoj Koreji. Podneće ostavku ako ga dovoljno žena optuži

Duterte je svoj poljubac opisao kao "čist šoubiznis" sa namerom da zabavi publiku, prenosi Rojters.

On je pojasnio da će podneti ostavku ukoliko dovoljno žena bude uvređeno tim njegovim potezom i potpiše peticiju kojom se on poziva da podnese ostavku. 

- Ako bude dovoljno žena...Zapravo, mislim da ako sve žene ovde potpišu peticiju da podnesem ostavku, podneću ostavku - rekao je Duterte u utorak po povratku iz Južne Koreje. 

Feministkinje su taj potez okarakterisale kao "perverznjački čin" kojim se omalovažavaju njegovi ženski kritičari koji su besni zbog čestih ponižavajućih komentara, od kojih neki imaju i seksualnu konotaciju. 

LIDER FILIPINA ŠOKIRAO SVET! Duterte: ŽENAMA PUCAJTE U VAGINU, da postanu bezvredne!


Filipinski predsednik našao se na meti kritika nakon što je poljubio u usta Filipinku koja radi u Južnoj Koreji. To se dogodilo na jednom skupu u Seulu kada je Duterte pozvao dve radnice na binu kako bi im uručio knjige i onda jednu od njih poljubio u usta, preneo je ranije BBC. 
Na snimku se vidi žena koja se smeje i okupljeni radnici, poreklom sa Filipina, kako aplaudiraju Duterteu. 

Međutim, nevladine organizacije, ali i korisnici društvenih mreža taj su potez filipinskog predsednika kritikovali, a njega nazvali "odvratnim teatralnim mizoginim predsednikom". 

DUTERTE: IMAŠ SINA NAVUČENOG NA DROGU, UBIJEŠ GA I TO JE TO! Filipinski predsednik rekao nasledniku šta ga čeka ako ga ulovi sa narkoticima!


To nije prvi put da Dutertea optužuju za neprimereno ponašanje prema ženama. Filipinski predsednik je inče poznat po svojim skandaloznim izjavama kojima šokira svet.

Pa je tako govoreći o borbi protiv ekstremističkih grupa, poručio vojsci da "ne ubija žene pobunjenike, već da im puca u vaginu kako bi postale bezvredne".

Svoju vojsku je podsticao da siluje žene, navodeći u izjavi "ako silujete tri žene, reći ću da sam to ja uradio i ići ću u zatvor umesto vas ".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija