• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs/informer.rs

06.06.2018

13:16

(HIT VIDEO) OVAKO IZGLEDA KAD SE PUTIN LJUTI... I TO  NA NEMAČKOM! Odbrusio austrijskom novinaru, jer ga je konstantno prekidao tokom intervjua!

Vesti

(HIT VIDEO) OVAKO IZGLEDA KAD SE PUTIN LJUTI... I TO NA NEMAČKOM! Odbrusio austrijskom novinaru, jer ga je konstantno prekidao tokom intervjua!

Podeli vest

Ruski predsednik Vladimir Putin bio je u poseti Austriji, a za austrijsku televiziju je dao obiman intervju. U jednom trenutku je demonstrirao i svoje znanje nemačkog jezika

Novinar mu je postavljao pitanja u vezi sa situacijom u Evropi i EU, dešavanjima oko dve Koreje, Krima, pa je čak i konstatovao da ga zovu "car" s obzirom na to koliko je dugo na vlasti.

Pošto je novinar često prekidao Putina dok je pričao, ruski predsednik ga je zamolio da to više ne radi.

PUTINA MUNDIJAL NEĆE SPREČITI DA KIJEV NAUČI PAMETI: Ako Porošenko krene na Donbas žestoko će dobiti po prstima!

Ono što je oduševilo sve koji su gledali ovaj intervju jeste činjenica da je Putin svoju molbu uputio baš na nemačkom jeziku.

printscreen youtube

- Ako budete strpljivi i pustite me da završim, saznaćete moj stav o tom pitanju. Samo sekund molim Vas, nemojte da žurite. Pustite me da pričam - rekao je Putin.

Onda je istakao da ako ga pusti za završi da će saznati šta on zaista i misli. Potom ga je upitao da li će non-stop nešto da ga zapitkunje ili će ga pustiti i da odgovori.

- Pustite me da završim pobogu. Molim Vas budete ljubazni i pustite me da kažem nešto - našalio se Putin na nemačkom.

Svima je poznato da Putin odlično govori nemački jezik jer je proveo nekoliko godina kao KGB-ov agent u Drezdenu u Istočnoj Nemačkoj.

IMA LI KO JAČI?! Putin prezadovoljan: Rusija dobija nove podmornice sa PODVODNIM NUKLEARNIM DRONOVIMA!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Maja

pre 5 godina

To je agresivnost iz nevaspitanja,većine koja se dohvati moći da nekoga "rešeta", pitanjima,potpitanjima,monologom,...na skoro svim televizijama, a pitani samo može da ide kući jer je prisustvovao osudi sopstvene nemogućnosti da nešto kaže. Tzv.novinari okrive pozvanog, žrtvu izlože terorisanju tiradom besmislenih reči,izvode zaključke,dokažu pozvanom da je kriv,zahvale se što je dolazio. Totalno odsustvo mere i pristojnosti. Narodu se ne gledaju takvi "intervjui"i programi,a sve ih je više.Urednici su bez vaspitanja,misle da to povećava gledanost,da se ljudima sviđa taj pritisak.

Jovan

pre 5 godina

Jao cudo nevidjeno, zna nemacki! Pa normalno da zna, koliko je godina proveo u Istocnoj Nemackoj. Bilo bi vece cudo da ne zna.

Riki

pre 5 godina

Ovaj novinar je izgleda učio zanat od našeg Jugoslava Ćosića.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija