• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Zahar Prilepin/Fakti

07.06.2018

16:19

(VIDEO/ANKETA) AMERI OD POROŠENKA TRAŽE DA KRENE NA DONBAS: On se nećka, PLAŠI SE PORAZA, da će ga obesiti i da NEĆE MOĆI POBEĆI U MOSKVU!

Vesti

(VIDEO/ANKETA) AMERI OD POROŠENKA TRAŽE DA KRENE NA DONBAS: On se nećka, PLAŠI SE PORAZA, da će ga obesiti i da NEĆE MOĆI POBEĆI U MOSKVU!

Podeli vest

Petro Porošenko se boji da krene u napad jer zna da zbog toga neće pobediti na novim predsedničkim izborima. U Rusiju neće moći da pobegne, SAD baš briga za njega, a zna bi mogao da bude obešen. Povrh svega, on se boji da da će se i ta ofanziva pretvoriti u poraz. Iz Vašingtona mu prete da će, ako ne krene u rat, otkriti da je Ukrajina oborila malezijski Boing 

Izjava ministra transporta Malezije da se Rusija ne može optuživati za obaranje Boinga nacionalne avio-kompanije njegove zemlje i visokog funkcionera Holandije da za tu tragediju može biti optužena Ukrajina - ne treba uopšte da nas raduju.

Te izjave su inicirale Sjedinjene Države jer niko drugi nije bio u stanju da izvrši pritisak na Maleziju i Holandiju. SAD očito ucenjuju Ukrajinu.

A šta od nje žele?  Čini mi se da je sve prosto: traže da Ukrajina izvrši napad na svetsko fudbalsko prvenstvo u Rusiji.

Uz pretnju: u suprotnom ćemo svima otkriti da ste vi oborili Boing i to će vam biti kraj.

Možda donekle preterujem, ali mi se ova varijanta razvoja događaja čini veoma mogućom.

Sa ovim se potpuno rimuje ponašanje apsolutno raspojasanog Kurta Volkera, američkog specijalnog izaslanika za Ukrajinu, koji otvoreno govori o "neophodnosti čišćenja Donbasa".

Printskrin

Porošenko se boji da krene u napad jer zna da zbog toga neće pobediti na novim predsedničkim izborima. U Rusiju neće moći da pobegne, Sjedinjenim Državama se pljucka na njega, a zna bi mogao da bude obešen.

Povrh svega, on se boji da da će se i ta ofanziva pretvoriti u poraz.

U TOKU VELIKI RAT! EU I SAD STRAHUJU OD ARMAGEDONA: Na snazi "direktiva za sprečavanje smaka sveta"!

Samo, njega drže za uvo i govore mu: radi šta ti se kaže. Jer, to SAD daje odlične mogućnosti za trgovinu sa Rusijom ("Preko ovog kijevskog cirkuzana možemo vam upropastiti Mundijal). 

Za trgovinu povodom svega i svačega.

IZETBEGOVIĆ NAJAVIO UDAR NA SRBE I HRVATE: Oni su manjine i vreme da se ukine diktatura manjine nad većinom!

Stvari stoje približno ovako.

Nekako se, naravno, sve može razrešiti. Ali, ako sve krene po gorem scenariju, poginuće veoma mnogo ljudi. Mnogo mirnih ljudi. Vojna lica ne pominjem jer im je to posao.

AP/fotomontaža

Svima savetujem: ako vidite da se pored vašeg naselja nešto zakuvava - odmah odlazite.

Ne isključujem potpuno ni mogućnost da se Porošenko nekako izvuče. Samo, zasad sve ide ka mnogobrojnim sahranama i košmaru sa kanonadama koji može potrajati dve nedelje.

(VIDEO) SRPSKI I RUSKI VOJNICI U SEDAM ZAJEDNIČKIH AKCIJA: NATO može samo da gleda i da se ljuti!

Za to je sve spremno. Oni sa druge strane (Ukrajinci) spremili su se tako kao da imaju nameru da napreduju najmanje do Staljingrada.

Anketa




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
pera

pre 5 godina

haha probaj nesto 100 puta blaze da napises o jugoslavu cosicu na n1, pa vidi da li ce ti ikada u zivotu objaviti komentar... eh kada i informer ispadne 100 puta posteniji od n1...

Branko

pre 5 godina

Porosenko tko te terao u vodu kad ne znas da plivas, bolje da si samo pravio cokoladu to ti je bas dobro islo!!!!!?????? Zov i Hrvate u pomoc!!!????? I Nadezdu si zrtvovao, pravog borca za pravdu i svoj narod radi svoje g*zice!!!?????? Putin je Nadezdu pustio a ti si joj dosao glave, nisibolne ni zasluzio!!!!??????

Maja

pre 5 godina

Zlo,zvano Amerika. Ko sa njima tikve sadi o glavu mu se lupaju. Indijanci svih zemalja,ujedinite se protiv Amerike.

Branko

pre 5 godina

Svima je vlast slatka, a kad ih Amsri puste niz vodu onda je kasno!!!????? Jedino je NATO Gorcu gagantovano padanje, ulaskom u NATO su mu Ameri dali malo vremena!!!!????

arsa

pre 5 godina

Siptari, dobro razmislite.Ako je jedna Ukrajina za SAD obicno topovsko meso, sta ste vi.

Izbori 2024

Vesti

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!
Društvo

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!

U ataru između Crepaje i Padine u sredu popodne uočena je pojava za koju su mnogi pomislili da je tornado ili tromba, a u mnoštvu komentara povodom snimka objavljenog na društvenim mrežama, našle su se i pretpostavke da je Srbijom protutnjao “pustinjski đavo”, međutim, autorka snimka je navela da je u pitanju gustnado (gastnado).

18.04.2024

21:47 >> 21:50

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija