• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Vesti online

07.06.2018

18:21

AMERI ĆE DA POZELENE OD MUKE: Švedska odobrila izgradnju Severnog toka 2, ŠTOKHOLM STAO UZ NEMCE I FINCE!

Vesti

AMERI ĆE DA POZELENE OD MUKE: Švedska odobrila izgradnju Severnog toka 2, ŠTOKHOLM STAO UZ NEMCE I FINCE!

Podeli vest

Švedska je odobrila izgradnju gasovoda "Severni tok 2" koji će prolaziti i kroz njenu teritoriju, prenose švedski mediji

- Vlada daje dozvolu "Severnom toku 2" da gradi gasovod u ekonomskoj zoni Švedske u Baltičkom moru. Švedska nema način da kaže "ne" ovom projektu - rekao je ministar za preduzetništvo i inovacije Mikael Damberg.

Ovim gasovodom bi trebalo da se snabdeva EU, a vodiće od Rusije do Nemačke.

Očekuje se da "Severni tok 2" otpočne sa primenom krajem 2019. godine. Gasovod iz Sibira, preko Baltičkog mora vodi u Evropu, a njegova izgradnja košta, kako se procenjuje, 9.5 milijardi evra.

(VIDEO/ANKETA) AMERI OD POROŠENKA TRAŽE DA KRENE NA DONBAS: On se nećka, PLAŠI SE PORAZA, da će ga obesiti i da NEĆE MOĆI POBEĆI U MOSKVU!

Rukovodilac projekta "Severni tok 2 AG", vecě je dobio dozvolu za izgradnju podvodnog dela gasovoda u nemačkim teritorijalnim vodama i ulaznog terminala u Nemačkoj.

IZETBEGOVIĆ NAJAVIO UDAR NA SRBE I HRVATE: Oni su manjine i vreme da se ukine diktatura manjine nad većinom!

Sličnu licencu je obezbedila i Finska, gde je pripremni rad na podmorskom delu gasovoda već u toku.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Branko

pre 5 godina

Odavno nisam cuo da prevlada glas razuma kao u ovom slucaju!!!???? Skoro uvek prevlada USA interes, na bilo kom kontinwntu ili strani sveta, kad Ameri imaju svoje ovce koje mogu redovno da sisaju!!!??????

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija