• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

08.06.2018

22:52

MERKEL: Rusija još ne može u G7!

Vesti

MERKEL: Rusija još ne može u G7!

Podeli vest

Predstavnici zemalja Evropske unije složili su se danas na samitu Grupe 7 (G7) da još nisu ispunjeni uslovi da se Rusija vrati u grupu, rekla je nemačka kancelarka Angela Merkel na marginama samita

Merkelova je takođe izjavila da je prerano za zajedničko saopštenje lidera, dodajući da još nije postignut dogovor, prenosi Rojters.

Predsednik SAD Donald Tramp ranije danas je pozvao da se Rusija vrati u G7, nakon što je 2014. godine izbačena u nakon anektiranja Krima.

TRAMP SMENJUJE ANGELU I RUŠI EU! Američki ambasador Grenel po direktivi iz Vašingtona na vlast dovodi NACIONALISTE KOJI ĆE RAZBITI EU!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Stojan

pre 5 godina

Molice oni Rusiju da udje u taj njihov G7, jos kako ce moliti. Izgubili su Ruski market, njihova ekonomija ide unazad ili stagnira a oni jos hoce da predstave da Rusiji trebaju oni. Bilo nekad ali je sad obrnuto.

Trtica

pre 5 godina

A zasto i vi pisete da je Rusija anektirala Krim!!!??? Je li vam to po zadatku...ili imate neki drugi problem ??

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija