• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Glas Moskve

09.06.2018

13:59

KIJEV: PRESRELI SMO RUSKI RAKETNI BROD! MOSKVA: Šta je sledeće, presretanje ruskih MIGOVA MREŽAMA UKRAJINSKIH RIBARA!

Vesti

KIJEV: PRESRELI SMO RUSKI RAKETNI BROD! MOSKVA: Šta je sledeće, presretanje ruskih MIGOVA MREŽAMA UKRAJINSKIH RIBARA!

Podeli vest

Nije isključeno da je ova anegdota planirano ekskluzivno curenje informacija, od strane nepismenih propagandista OSU, tim pre jer su, u međuvremenu, usvojili 'NATO standarde' 

U Ministarstvu odbrane Ruske Federacije prokomentarisali su vest o navodnom "presretanju" ruskog raketnog broda od strane ukrajinskog transportnog aviona.

Podsetimo, vest je objavio 7. juna ukrajinski dnevni list pozvavši se na "nepoznate izvore".

- Groteskna je vest odeskog lista kako je ukrajinski transportni avion An-26 uspešno 'presreo' ruski raketni brod u Crnom moru. To pre svega govori o tome, da je nepresušni odeski humor živ, bez obzira na sve - saopštio je zvanični predstavnik MO RF general-major Igor Konašenkov.

IRAN POZVAO PUTINA U POMOĆ ZA RAT PROTIV SAD: Rusija igra "veoma važnu i konstruktivnu ulogu"!

Prema rečima Konašenkova, nije isključeno da je "ova anegdota", u stvari planirano "eksluzivno curenje informacija", od strane , kako je istakao "nepismenih propagandista južne operativne komande Oružanih snaga Ukrajine.

'DOSIJE SARAJEVO' - IMENA 7.428 SRBA UBIJENIH U SARAJEVU: Ivanišević rasturio laži ISPLETENE OKO GLAVNOG GRADA BIH!

 - Verovatno sada, kada su usvojili 'NATO standarde' možemo očekivati još uspešnih 'presretanja' npr. ruskih lovaca-presretača mrežama ukrajinskih ribara - kazao je general-major.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Petar JVetar

pre 5 godina

Свака част Русима! Хумор и ако их упорно медијски сатанизују.

Ruska braća

pre 5 godina

PAZITE DA SE NE ŠLAGIRATE! Ne piše se u Srbiji o “izdaji Ruske braće”, ruskih naučnika iz Petrogradskog Univerziteta i knjige koju su napisali o Hrvatskoj državi od 4-6veka a uništava sve srpske laži i obamne isto ko i analiza gena... Croative.net ‘Velikaya Horvatiya’ – od Moskve do Crnog mora, od Kavkaza do rijeke Tise!

Tanajske ploče

pre 5 godina

Najstariji dokaz sa Hrvatskim imenom još iz 3veka je epigrafski natpis Tanajske ploče koje je 1853g u gradu Azovu(Rusija-staro ime tog grada Tanais) našao ruski arheolog Pavel Mihailovič Leontjev a danas se čuvaju u muzeju Ermitaž u Sankt-Peterburgu a na jednoj ploči piše, na ćirilici, Horoatos a to je bila spomen-ploča za gradnju tog starog grada... https://hr.wikipedia.org/wiki/Tanajske_ploče

Ruska braca 2

pre 5 godina

Teritorija pametnjakovici, pa ja bih se mogao nazivati Sremac, narod niste bili niti cete biti i to Vam je jedina istina!

Net

pre 5 godina

Evo karte gena: Telegraf.rs SENZACIONALNO OTKRIĆE: Hrvati su veći Sloveni od Srba! A evo od koga su sve Srbi nastali

Ljubo

pre 5 godina

Hrvati ,uozbiljite se ,krajnje je vreme da prestanete biti govna ...ruzan izraz ali istinit.Necete imati vremena za popravni .Komentari su vam " smece" ...

Demos Krtaos

pre 5 godina

Problem je to šta se to nije smelo pisati ni govoriti do 95g i do interneta ali tek će se o tome govoriti i pisati u Srbiji kad se uđe u EU slobodu govora i pisanja i medija i kad se jave srpske Vedrane Rudan i portali i novinari koji će pisati o lažnoj srpskoj istopriji i mtiovima i legendama i lažima i obmanama i mitomaniji i genocidu....

Milos

pre 5 godina

Tesko je to Vama! Treba da imate nesto da bi opravdali to sto ste postali ali ne vredi ispadate samo smesni! Podignite velik spomenik Tudjmanu i to Vam je to od Vase istorije!

Jovan

pre 5 godina

Voleo bih da vidim autorske clanke na ovom portalu, a ne samo copy paste sa Moscow i Russia Today. Dosta se prica o ruskom uticaju na Balkanu, a vi ste kao novina odlican primer za to.

Izbori 2024

Vesti

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković
Društvo

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković

Zastavnik Mijodrag Tošković, pripadnik 72. brigade za specijalne operacije koji je stradao prilikom realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu kanala Dunav-Tisa-Dunav, sahranjen je danas uz vojne počasti u Staroj Pazovi.

18.04.2024

17:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija