• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

10.06.2018

09:14

(FOTO) EVO KAKO VELIKE SILE MONTIRAJU ISTINU! Jedna scena sa G7 na četiri fotografije PRIČA NEVEROVATNU PRIČU!

Vesti

(FOTO) EVO KAKO VELIKE SILE MONTIRAJU ISTINU! Jedna scena sa G7 na četiri fotografije PRIČA NEVEROVATNU PRIČU!

Podeli vest

Na upravo završenom samitu G7 u Kvebeku zabeležen je trenutak očito važnog razgovora svetskih lidera, ali - na četiri različite fotografije, snimljene skoro istovremeno iz različitih uglova, od kojih svaka dočarava drugačiji "odnos snaga" među akterima i više verzija jedne iste scene

Tako, na fotografiji objavljenoj na nalogu nemačke kancelarke Angele Merkel na Instagramu, ona dominira okružena sagovornicima - u pokušaju da reši razlike u stavovima - u stojećem stavu i ruku odlučno oslonjenih o sto, a pogleda uprtog u američkog predsednika Donalda Trampa, koji sedi sa druge strane stola i nemo gleda u nju.

Ova fotografija izazvala je mnogobrojne komentare, a neke korisnike društvenih mreža Merkel je podsetila na učiteljicu koja kori nevaljalog učenika - Trampa.

Inače upitana tokom samita o odnosima sa Trampom, Merkel je rekla da se njih dvoje ne slažu uvek, ali da mogu da razgovaraju jedno s drugim, te da "održavaju veoma otvorene i direktne odnose".

Istovremeno, na Trampovom Tviter nalogu može se videti fotografija iste scene, na kojoj je, međutim, u prvom planu on, kako se iz sedećeg stava obraća liderima oko sebe čiji su pogledi usmereni na njega.

U međuvremenu, na nalogu francuskog predsednika Emanuela Makrona na istoj društvenoj mreži objavljena je fotografija snimljena u gotovo istom trenutku, ali iz drugog ugla, a na njoj je "u glavnoj ulozi" Makron dok, gestikulirajući, govori pored Merkelove.

Fotografije iste scene, opet iz drugog ugla, objavljena je i na Tviter nalogu premijera Italije Đuzepea Kontea, na kojoj on stoji pored Trampa i čita nekakav dokument, verovatno zajedničko saopštenje. 


Dvodnevni samit sedam industrijalizovanih zemalja u Kvebeku je završen u subotu, a lideri su se u zajedničkom saopštenju založili za "slobodnu i fer trgovinu" i borbu protiv protekcionizma.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Amater

pre 5 godina

KOLIKO SU USAGLŠENI I SLOŽNI NEMOGU OČIMA DA SE GLEDAJU,MISLIM DA JE MERKELOVA TATA I MAMA ZA NJIH U VODJENJU POLITIKE ALI JE TEŠKO SA OVOLIKO RAZMAZENE I SUJETNE DECE SARAĐIVATI.

Branko

pre 5 godina

Ma tko vise moze verivati tom zapadu, jedino ovi nasi domaci izdajnici koji se nadaju ako zapad zavlada u Srbiji da ce oni dibiti mrvice!!!????? I ovi krupni izdajnici koji su za usluge od zapada dobijali milione $ (Tadic, Ceda, Zivkoviv, Cabak,Pajtic i ostali njihovi pajtasi), Jankovc malo mladji izdajnik pa nije bio na deobi, a tad je treba i gradjane da stiti on je stitio samo "svoje d*pe"!!!!??????

Martin

pre 5 godina

Jadna li je ova naša planeta, kakvi diletanti upravljaju njenom sudbinom.

Baki

pre 5 godina

xaxa, prave račun bez krčmara, mislim, cara Putina.

Giša

pre 5 godina

Ipak on jedini sjedi dok ostali pomno gledaji šta će on reći.

nele011

pre 5 godina

Prva slika je VRH.... "ovaj sa najvecim IQ" sedi a ovi najpametniji stoje i cekaju sta ce da kaze...E TUZNA Evropo...u koju MI trcimo...

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija