• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

11.06.2018

22:30

NAJSEKSI PREMIJER NA SVETU! Novi šef španske vlade zaludeo žene širom planete!

Vesti

NAJSEKSI PREMIJER NA SVETU! Novi šef španske vlade zaludeo žene širom planete!

Podeli vest

Socijalista Pedro Sančez (46), koji je 2. juna položio zakletvu i postao lider Španije, odmah je na internetu prozvan najseksi političarem. Žene ga porede sa holivudskim glumcem

Novi španski premijer Pedro Sančez (46) zaludeo je žene širom sveta, zbog čega je prozvan najseksi šefom vlade na planeti. Sančez je već decenijama u španskoj politici, a koleginice ga zbog lepote i visokog stasa porede sa holivudskim glumcima i zovu ga "Gospodin zgodni".

Zakleti ateista

Sančez, inače zakleti socijalista i generalni sekretar španske Socijalističke radničke partije (PSOE), položio je zakletvu 2. juna. To je uradio samo dan nakon što je njegov prethodnik Marijano Rahoj iz Konzervativne stranke morao da odstupi jer mu je izglasano nepoverenje u parlamentu. Sančez je prvi španski političar koji se nije zakleo nad Biblijom jer je ateista. On je zakletvu položio pred kraljem Felipeom VI, nakon čega je preuzeo funkciju.

- Obećavam španskom narodu da ću vam časno služiti i da ću

Obećao prosperitet

Obećavam španskom narodu da ću vam časno služiti i da ću ceo život položiti za državu

Pedro Sančez, španski premijer

ceo život položiti za državu. Posebnu pažnju posvetiću siromašnijim slojevima jer svi zaslužuju dostojanstven život. Krećemo put razvoja i prosperiteta, kao što i zaslužujemo. Hvala svima na podršci - poručio je premijer.

On je nekoliko dana kasnije oformio kabinet, a prednost je dao ženama. Nova vlada ima 17 ministara, od čega je čak 11 žena i šest muškaraca, zbog čega mnogi smatraju da je Sančez oformio feministički kabinet. Čak mu je i zamenica žena, koleginica iz Socijalističke partije Karmen Kalvo. Zbog takvog poteza, dodatno je zaradio poene kod pripadnica lepšeg pola.

- Bravo za našeg novog premijera. Ukazao je ženama poverenje, zbog čega je pokazao da je veliki džentlmen. Ne sumnjam da će ovo biti fantastična vlada - komentarisala je meštanka Madrida Kristina Dunjez.

U drugim komentarima na društvenim mrežama brojne žene su komentarisale da Sančez više liči na holivudskog glumca nego na političara.

- Vau, kakav macan. Imamo najboljeg frajera u vladi. Srećan rad, dragi premijeru - jedan je od komentara.

Sančeza hvale i koleginice zbog šarma i toplog odnosa prema zaposlenima.

- Pedro je izuzetno pozitivan i ambiciozan čovek. Kad zacrta neki cilj, mora da uspe. Uprkos svemu, on je i skroman i uvek se s poštovanjem ophodi prema kolegama - navela je nova španska ministarka finansija Marija Hesus Montero.

Ne propušta trening

Novi šef v

Ko je Pedro Sančez?

- Rođen 29. februara 1972. u Madridu
- U srednjoj školi i na fakultetu igrao košarku za klub Estudijantes kantera
- Diplomirao ekonomiju i biznis na Univerzitetu Komplutense u Madridu
- Generalni sekretar španske Socijalističke radničke partije (PSOE)
- Bio šef Visokog predstavništva Ujedinjenih nacija u Bosni tokom rata na Kosovu
- 2. juna izabran za premijera nakon što je izglasano nepoverenje vladi njegovog prethodnika Marijana Rahoja
- Oženjen je i ima dve ćerke

lade dobar izgled duguje i ljubavi prema sportu. On se od srednje škole bavi košarkom, a to mu je i sada omiljeni hobi. Istovremeno, obožava trčanje i teretanu, a treninge retko kad propušta. Pored sporta, politika mu je velika strast. Nakon što je završio studije ekonomije u rodnom Madridu, usavršavao se i u Briselu, gde je završio specijalističke studije politikologije. Četiri godine kasnije je i doktorirao, a bio je angažovan i na brojnim projektima u nevladinom sektoru. Od 2006. je u braku sa Marijom Bergonjom Gomez Fernandez i imaju dve ćerke.

Konkurencija: I ovi političari se dopadaju ženama

- Džastin Trudo (47). Kanadski premijer i lider Liberalne partije nekoliko puta je proglašavan najzgodnijim političarem na svetu. Trudo redovno vežba, oženjen je i ima dvoje dece. Sin je bivšeg kanadskog premijera Pjera Trudoa.

- Enrike Penja Njeto (51). Predsednik Meksika, koji je izabran 2012. godine, više puta je u svojoj zemlji proglašavan najprivlačnijim političarem. Njeto tvrdi da nema vremena za vežbanje, ali da ima dobre gene pa ne mora mnogo da se trudi oko izgleda

- Rafael Korea (55). Bivši lider Ekvadora, koji je bio na čelu te latinoameričke zemlje od 2007. do 2017. godine, oduvek se sviđao ženama. Korea je naveo da je još kao mladić imao uspeha u udvaranju, a kao političar je zadobio puno obožavateljki

- Emanuel Makron (41). Francuski predsednik od početka je u medijima prozvan najzgodnijim liderom Francuske. Oženjen je s 21 godinu starijom bivšom nastavnicom Brižit Tronj (62), u koju se zaljubio kao učenik

- Vladimir Putin (66). Predsednik Rusije u više navrata je proglašavan najmoćnijim političarem koji ima horde obožavateljki. Putin trenira svaki dan, igra hokej na ledu i voli da se slika nag do pojasa kad je na odmoru.

ŠPANIJA TRAŽI DA SE UKLJUČI U DIJALOG BEOGRADA I PRIŠTINE: Brisel radi netransparentno, UBRZANO I U TAJNOSTI!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija