• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: RTS

13.06.2018

22:48

TRAMP NOMINOVAN ZA  NOBELOVU NAGRADU ZA MIR: Predložili ga norveški polanici, zbog ISTORIJSKOG SAMITA SA KIM DŽONG UNOM!

Vesti

TRAMP NOMINOVAN ZA NOBELOVU NAGRADU ZA MIR: Predložili ga norveški polanici, zbog ISTORIJSKOG SAMITA SA KIM DŽONG UNOM!

Podeli vest

Američki predsednik Donald Tramp nominovan je za Nobelovu nagradu za mir za iduću godinu, otkrila su u sredu dva norveška poslanika, navodeći kao razlog istorijski samit sa severnokorejskim liderom Kim Džong Unom

"Ono što se događa je istorijski", rekao je Per-Vili Amundsen norveškoj televiziji NRK.

"Pokrenut je proces koji može doprineti obezbeđivanju svetskog mira na neko vreme", dodao je taj poslanik Progresivne stranke koji je nominovao Trampa sa svojim kolegom Kristijanom Tajbringom Gjedeom.

Norveški odbor za dodelu Nobela je ranije ove godine objavio da je za nagrade za 2018. dobio 329 nominacija, što je drugi najveći broj u istoriji.

Odbor one koji predlažu kandidate savetuje da ne otkrivaju svoje predloge, ali nema zvaničnog pravila protiv toga.

Pravo nominacije imaju političari, akademici, bivši pobednici, direktori instituta za mirovna istraživanja i trenutni i budući članovi Odbora.

Prošlogodišnju nagradu dobio je ICAN, Svetsko udruženje za ukidanje nuklearnog oružja.

TRAMPA RAZBESNELE BRUTALNE DE NIROVE PROZIVKE, pa mu odbrusio: TI SI GLUP! Od silnih udaraca u glavu ostao si bez pameti!

(VIDEO/FOTO) ISTORIJSKI SASTANAK: Tramp i Kim potpisali "veoma važan" zajednički dokument!

KIM NA SAMIT SA TRAMPOM DONEO I LIČNI TOALET! Severnokorejski lider nigde ne mrda bez svog WC-a, iz samo jednog razloga!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lala iz Banata

pre 5 godina

А, то што је бомбардовао Сирију...?! ....То му дође "олакшавајућа" околност...?

branko1

pre 5 godina

Ja ga predlažem za Nobelovu nagradu za cirkusarenje.i klonovstvo.Tu nema konkurencije.

Nesa

pre 5 godina

Podguzne muve i erozija ili bolje reci sunovrat morala. Ode svet u majcinu.

Orthodox

pre 5 godina

Sto bi rekli Siptari, a u majcin ! A ja bih rekao, svet je otisao u k..ac ! I neka ide !

Zivkol

pre 5 godina

Bravo Tramp sto ces dobiti Nobelovu nagradu za mir,jer ako je Obama dobio Nobelovu nagradu za mir a od svih USA Predsednika je imao najvece okrsaje onada bi Tramp-Svetski mirotvorac trebalo da dobije duple nagrade..Bravo Donalde J.Trumpe Predsednice USA za dobijanje Nobelove nagrade za mir jer ste to zasluzili.

bane

pre 5 godina

Norvežani misle da mu je ono žuto, pogano dupe ukusno!

deda Raša

pre 5 godina

Ovu Nobelovu nagradu treba pod hitnoi promeniti i da bude Nobelova nagrada za rat. Kada je ovakvi i njemu slicni dobijaju, izgubila je pravo da nosi naziv Nobelova nagrada za MIR. Kada bi se Nobel ponovo vretio da vidi ko i kako odlucuje u njegovo ime.

LOLA

pre 5 godina

E Pa kako stvari kreću misim da bi onda u ovako ludom društvu trebalo za Nobela imenovati i Hitlera !!!!

Stojan

pre 5 godina

Pa vise je uradio za mir nego Obama koji je dobio Nobelovu zato sto ce nesto uraditi, nadajmo se jednog dana.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17