• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

15.06.2018

18:12

POSLE IZJAVE DA JE KRIM RUSKA TERITORIJA, ruska poslanica Poklonskaja pozvala Trampa da poseti Krim!

Vesti

POSLE IZJAVE DA JE KRIM RUSKA TERITORIJA, ruska poslanica Poklonskaja pozvala Trampa da poseti Krim!

Podeli vest

Ruska poslanica i bivši tužilac Krima Natalija Poklonskaja pozvala je danas američkog predsednika Donalda Trampa da poseti Krim

- Ispostavilo se da su američki političari daleko od stava američkog predsednika prepoznavanja principa prava i pravde. Oni se danas plaše da priznaju stav svog predsednika o Krimu, odnosno da je Krim ruska teritorija - rekla je Poklonskaja i dodala da je pozvala Trampa da poseti Krim kako bi se uverio da ima ispravan stav, prenosi Tass.

Američki mediji preneli su ranije da je Tramp na samitu G-7 održanom u Kanadi proteklog vikenda, izjavio da je Krim ruski jer "tamo svi govore ruski jezik".

Krim i Sevastopolj usvojili su deklaraciju o nezavisnosti u martu 2014. godine, a na referendumu skoro 97 odsto građana Krima i 95,6 odsto građana Sevastopolja izjasnilo se za pripajanje Rusiji.
Ruski predsednik Vladimir Putin potpisao je sporazum o prisajedinjenju polovinom marta 2014. godine.

TRAMP: KRIM PRIPADA RUSIJI: Šef SAD jasno stavio do znanja liderima G7 DA JE PUTIN U PRAVU!

PUTIN SPREMA PAKAO! AKO KIJEV ŽELI RAT, DOBIĆE GA: Moskva neće sedeti skrštenih ruku, UKRAJINA SE IGRA VATROM!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lala iz Banata

pre 5 godina

Ко не признаје да је руски КРИМ, има КРИМиналан поглед на свет...!! На Косову и Метохији... - није ни покушан РЕФЕРЕНДУМ....?! Зашто...? Да ли су ШИПТАРИ на Косову већина...? Да ли су били ДРЖАВЉАНИ СРБИЈЕ....Да би на референдуму могли да гласају, или су само били ИЗБЕГЛИЦЕ ( или потомци избеглица!) ... из Албаније...?

Don Vito Corlleone

pre 5 godina

Ja stvarno ne razumem taj zapadni (demokratski olos),koji smatra da sve sto oni kazu mora da bude tako.Oni koji svakodnevno baljezgaju o ljudskim pravima,demokratiji,volji naroda,slobodi govora;oni pricaju o onome sto najmanje postuju.Sta je referendum?Volja naroda.Narod se izjasnio.Jeste.A to sto su oni htjeli da na Svetoj Ruskoj zemlji KRIMU stacioniraju svoju bazu i dovedu svoju ,nazovi vojsku (Vise nenormalnih nego normalnih),e to ce moci a'l malo morgen.Ne daj bagri,Vladimire Vladimirovicu,da uzmu niti jednu mrvicu svete zemlje.Ako treba da se gine tu sam.Da dragi Gospod Bog pozivi jos dugo,dugo godina covjeka koji je zapadnoj bagri stao na crtu.Bog da nam te cuva BRATE PUTINE.

dimitri dolic

pre 5 godina

TO VAZI I ZA KOSOVO JER SIPTARI GOVORE ALBANSKI AKO STE DOBRO RAZUMELI STA JE TRAMP PORUCIO SRBIMA KRIM RUSIMA KOSOVO ALBANCIMA

Musa

pre 5 godina

Zar onda Bosna, Hrvatska, Crna gora ne pripadaju Srbiji? Tamo svi govore Srpski!

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat?
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat?

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija