• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

15.06.2018

19:27

(VIDEO) DA PUKNEŠ OD SMEHA! DŽIHADISTI PRETE MUNDIJALU: Razbijena Islamska država video snimkom najavljuje "MASAKR KAO NIKAD DO SADA"

Vesti

(VIDEO) DA PUKNEŠ OD SMEHA! DŽIHADISTI PRETE MUNDIJALU: Razbijena Islamska država video snimkom najavljuje "MASAKR KAO NIKAD DO SADA"

Podeli vest

Teroristi ponovo prete da će napasti i ugroziti Svetsko prvenstvo u Rusiji. islamska država nedavno se oglasila preko društvenih mreža video-klipom u kojem obećava "masakr kao nikada do sada."

U tom videu, teroristička organizacija pokazuje ruske stadione u plamenu kao osvetu protiv Vladimira Putina i Rusije za njegovu vojnu intervenciju u Siriji, preteći svim raspoloživim sredstvima, među kojima će biti i dronovi...

Ovo nije nije prvi put da se organizator suočava sa ovakvim pretnjama. Džihadisti sa raznih strana prete kako planiraju napade i kako će ih sprovesti u delo.

Domaćini Mundijala su već istakli da su mere bezbednosti maksimalne i da će sve učiniti da učesnici i posetioci Svetskog prvenstva uživaju u čarima Rusije i velikog takmičenja. 

UDAR TERORISTA U GROZNOM: Džihadisti napali crkvu, policajci ih pobili SVE DO JEDNOG!

(VIDEO) TERORISTI KRENULI NA ALEP, ONDA JE STIGAO ODGOVOR RUSKE AVIJACIJE: Od ISIS nisu ostali ni dugmići!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
istina

pre 5 godina

Ti da puknes od smeha ali rusi izjavljuju da im bas i nije do smeha

Branko

pre 5 godina

I sta je sad istina????? Sigurno sto Rusi izjavljuju ali zapadni mediji objavljuju, N 1, SNN, to je istina haa haa haa !!!?????

istina

pre 5 godina

Naravno da je istina sto zapadni mediji objavljuju jer rusi samo lazi objavljuju samo da bi stvarali paniku u narodu

RINGISPIL

pre 5 godina

Sjedinjene islamsko-americke drzave ili ti SIDA.

zlata

pre 5 godina

Kad krenu,Rusi---UDRITE BAGRU, po kratkom postupku !!!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Da li znate ko su 1.300 kaplara? Herojstvom i hrabrošću se upisali u srpsku istoriju: Besmrtni bataljon!
Srbija

Da li znate ko su 1.300 kaplara? Herojstvom i hrabrošću se upisali u srpsku istoriju: Besmrtni bataljon!

Pobeda Srpske vojske na Ceru je bila istorijska, ali gubici u ljudstvu bili veliki. Iz stroja je izbačeno čak 259 oficira i 16.045 podoficira i vojnika. Za tadašnju Srbiju od oko 4 miliona stanovnika, to je bio nenadoknadiv gubitak, naročito imajući u vidu da je u Balkanskim ratovima 1912-13 Srpska vojska izgubila oko 44 hiljade oficira, podoficira i vojnika. Veliki gubici u starešinskom kadru bili su istovremeno i veliki gubici srpske inteligencije i školovanih starešina. Ovo je priča o 1.300 kaplara.

08.05.2024

07:05