• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

16.06.2018

19:48

SVOJU AMPUTIRANU NOGU POJEO SA PRIJATELJIMA!  Najbizarnija ideja za večeru američkog kanibala!

Vesti

SVOJU AMPUTIRANU NOGU POJEO SA PRIJATELJIMA! Najbizarnija ideja za večeru američkog kanibala!

Podeli vest

Amerikanac kojem je posle saobraćajke odsečen deo noge napravio jelo od svog mesa i poslužio ga drugarima. Kaže da ljudsko meso ima ukus sličan bizonskom, ali da je bolje jer se lakše žvaće

Jedan Amerikanac, kojem je posle saobraćajne nesreće amputirana noga, rešio je da je pojede zajedno sa svojim prijateljima. 

Neimenovani muškarac, poznat samo po nadimku sa društvenih mreža IncrediblyShinyShart, nakon što je probao sopstveno meso rekao je da ono ima ukus sličan bizonskom, ali da je bolje od toga jer se lakše žvaće.

 Recept
Naseckali smo meso i dinstali ga sa lukom i paprikom i začinili sokom od limete, solju i biberom
IncrediblyShinyShart

Bez emotivne reakcije

Američki kanibal je za sajt "Vajs" ispričao da je bez noge ostao u junu 2016.

- Pregazio me je auto dok sam vozio bicikl, pa su mi stopalo i zglob bili potpuno smrskani. Lekari su zato morali da mi odseku taj deo noge. Tražio sam da mi daju amputirani deo, budući da su to obavezni da urade na osnovu verskih razloga. Ispunio sam dokumentaciju i oni su mi dali nogu - rekao je kanibal.

Amerikanac je dodao da je svoje ostatke odneo u stan gde su ga čekala četiri prijatelja.

- Oprali smo nogu jer je na njoj bilo krvi. Kad sam video svoj odsečeni deo tela, nisam imao nikakvu emotivnu reakciju. Prijatelji i ja smo se dobacivali njom i smejali se. To mi uopšte nije bilo čudno - naveo je muškarac.

Prema njegovim rečima, dan kasnije mu je palo na pamet da bi mogao da skuva svoje ostatke i pojede ih. Međutim, želeo je to iskustvo da podeli sa svojih 11 bliskih prijatelja, pa ih je pozvao na večeru. Samo jedan od njegovih drugara je odbio poziv, dok je njih desetoro prihvatilo ponudu.

Kanibalizam dozvoljen u Americi

Sjedinjene Američke Države nemaju federalni zakon koji brani kanibalizam. Jedenje ljudskog mesa legalno je u svim državama osim u Ajdahu. Tamo je za kanibale zaprećena kazna do pet godina zatvora.

- Odsekli smo deo mišića koje je moj prijatelj kuvar držao u marinadi celu noć. Sutradan smo naseckali meso i dinstali ga sa lukom i paprikom, a začinili smo ga sokom od limete, solju i biberom. Zatim smo to jelo stavili na tortilje i poslužili kao takose - ispričao je Amerikanac.

Gosti povraćali

Kako je istakao, ljudsko meso ima ukus kao bizonsko.

- Ipak, nije tako žilavo, lakše se žvaće. Bolje je od hot-doga ili običnog burgera. Prijatelji koji su probali moje meso saglasni su sa mnom, ali mnogi nisu mogli da ga progutaju. Nekoliko njih je ispljunulo jelo čim ga je probalo, a ja sam im svima rekao: "Vau, trenutno se nalazim u svih deset mojih prijatelja - prepričao je kanibal, dodavši da ga je nekoliko drugara sutradan zvalo da mu kaže da je povraćalo.

On je ostatak svoje amputirane noge kremirao i pepeo drži u urni na kaminu, a večera od njegovog mesa, kako sam priznaje, bila mu je najzabavnije iskustvo u životu. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija