• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: inforemer

17.06.2018

22:47

BRIŽIT PREOTELA MAKRONA SVOJOJ ĆERKI! Dokumentarac "Brižit Makron: Francuska novela" otkrio detalje šokantne veze!

Vesti

BRIŽIT PREOTELA MAKRONA SVOJOJ ĆERKI! Dokumentarac "Brižit Makron: Francuska novela" otkrio detalje šokantne veze!

Podeli vest

U sadašnjeg predsednika Francuske bila zaljubljena ćerka njegove žene, Lorens, koja je išla s njim u razred u srednjoj školi. Međutim, majka joj je skinula dečka, otkrila Brižitina mlađa ćerka Tifen

Prva dama Francuske Brižit Makron (65) preotela je svog sadašnjeg muža Emanuela Makrona (41) svojoj starijoj ćerki Lorens (41), koja je bila zaljubljena u njega u srednjoj školi i koja je išla s njim u razred. To je otkrila Brižitina mlađa ćerka Tifen Ozjer (34) u dokumentarcu "Brižit Makron: Francuska novela", u kojem je ispričala detalje o samom početku šokantne veze između njene majke i 24 godine mlađeg predsednika Francuske.

Pričala mami o simpatiji

Tifen je navela da je za sve troje dece - nju, njenu stariju sestru Lorens i starijeg brata Sebastjana - to bilo traumatično iskustvo i da njihovi sugrađani u malom francuskom gradu Amijenu to nisu dobro prihvatili.

- Prvi put sam čula za Emanuela kad sam imala devet godina. Lorens, koja je kao i Makron tada imala 15 godina, vratila se iz Katoličke škole i rekla: "Mama, imamo jednog ludog dečaka u razredu koji zna sve o svemu" - prepričala je Tifen koliko je njena sestra bila fascinirana Makronom.

Ubrzo nakon toga, Makron je počeo da dolazi kod njih kući, ali ne kod Lorens, već kod njene majke, tada 39-godišnje profesorke, koja mu je predavala francuski jezik i držala časove glume.

- Bili su opčinjeni jedno drugim i to su svi videli. Nisu to mogli nikako da sakriju, bilo im je jako teško da to urade - navela je Tifen.

Ona je dodala da se njen otac Andre-Luj Ozjer, kada je video šta se dešava, odselio od kuće. Preselio se u Lil, gde je, inače, radio.

- Otac je bio u Lilu, a ja sam sa mamom išla na sastanke s Emanuelom. Rastanak roditelja nama deci je pao veoma teško. Međutim, oboje su se uvek trudili da nas maksimalno poštede i da najviše moguće ublaže traumatična iskustva - kaže Brižitina ćerka.

Prema njenim rečima, veliki problem je nastao nakon što su Makronovi roditelji shvatili šta se dešava.

AP


- Kad je Emanuel sa 16 godina izjavio mami ljubav, njegovi roditelji su tražili od nje da prekine da ga viđa dok ne napuni 18 godina. Mama im je, međutim, odgovorila: "Ne mogu ništa da vam obećam" - otkrila je Tifen.

Makrona su roditelji tada poslali u Pariz da završi školu, ali je on sve vreme održavao vezu na daljinu sa Brižit. Kad se ona 2006. konačno razvela od muža Andre-Luja, Makron ju je zaprosio. Brižit se tada poverila svojoj prijateljici da se plaši da je previše stara za njega.

- Došla je i rekla: "Emanuel me zaprosio. Šta da radim? Znaš koliko on ima godina, znaš koliko ja imam godina. Šta ako bude želeo da ima decu" - ispričala je Brižitina prijateljica Paskal Burdel u dokumentarcu.

Zadovoljna izborom

Kako je dodala, ona ju je ohrabrila da pristane na brak.

- Rekla sam joj da treba da bude srećna i da treba da bude s njima ako je on čini srećnom - navela je Burdel.

Brižit Makron nije želela da učestvuje u dokumentarnom filmu, međutim, emitovana je njena ranija izjava u kojoj je navela da joj je žao jer su deca zbog nje propatila.

- Znam da sam povredila svoju decu i to je stvar zbog koje me je najviše sramota. Međutim, da nisam napravila ovakav izbor, propustila bih ceo svoj život - izjavila je Brižit.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija