• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Alo.rs

18.06.2018

07:10

(VIDEO/FOTO) UŽAS U JAPANU Snažan zemljotres pogodio Osaku, najmanje tri osobe poginule!

Vesti

(VIDEO/FOTO) UŽAS U JAPANU Snažan zemljotres pogodio Osaku, najmanje tri osobe poginule!

Podeli vest

Najmanje tri osobe, među kojima i devetogodišnja devojčica, poginule su kada je snažan zemljotres, jačine 6.1 stepena po Rihteru pogodio Japan

Zemljotres je potresao područje Osake oko 7 sati ujutro u ponedeljak, a epicentar je bio na dubini od 10 kilometara. Prema prvim informacijama povređeno je na desetine osoba.

Tanjug/AP

Iz sektora za vanredne situacije su potvrdili da se pod ruševinama jedne zgrade nalaze još tri osobe i da spasilačke ekipe pokušavaju da dođu do njih.

Tanjug/AP

Kako navode došlo je do brojnih eksplozija i pucanja cevi, a strahuje se da je nekoliko stotina ljudi ostalo zarobljeno u liftovima i svojim stanovima.

Upozorenje na cunami nije izdato, ali se strahuje da će doći do novih potresa koji bi mogli da izazazovu talas.


Više od 120.000 domova ostalo je bez struje, a železnički saobraćaj je potpuno obustavljen.

Tanjug/AP

Jak potres osetio se i u Kjotu.



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Svet se već nalazi u svetskom ratu? Vašington hoće da destabilizuje Iran!
Live TV

Svet se već nalazi u svetskom ratu? Vašington hoće da destabilizuje Iran!

Situacija na Bliskom istoku se, naizgled, barem malo primirila nakon sukoba između Izraela i Irana. Kako će tok spomenutog konflikta teći i da li postoji mogućnost da on eskalira na čitav svet? Na ova pitanja odgovarao je profesor dr Milan Petirčković sa Fakulteta političkih nauka za Informer TV u emisiji "Info jutro".

18.04.2024

13:00

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija