• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: vostok

19.06.2018

18:52

POROŠENKO: JANUKOVIČ NEZAKONITO SVRGNUT! Neonacisti iz Kijeva tvrde da se i Porošenko sprema da pobegne iz zemlje!

Vesti

POROŠENKO: JANUKOVIČ NEZAKONITO SVRGNUT! Neonacisti iz Kijeva tvrde da se i Porošenko sprema da pobegne iz zemlje!

Podeli vest

Ukrajinski lider Petro Porošenko je odlučio da u Ustavnom sudu ospori lišavanje statusa predsednika Viktora Janukoviča, objavljeno je na internet stranici suda

Prema Porošenku, ova odluka je bila protivzakonita, jer je prekršeno više članova Ustava. On je takođe podsetio da se lišavanje funkcije predsednika države može izvršiti samo na osnovu procedure impičmenta, a koje u 2014. godini nije bilo.

Podsetimo, 2014. godine u Kijevu je izvršen državni udar pri kojem je Janukovič svrgnut te je pobegao u Rusiju.

Akcije Porošenka su već kritikovane od strane Vrhovne Rade, kao i Vlade. Naročito je lider frakcije "Radikalna stranka" Oleg Ljaško sugerisao da Porošenko na sebe navlači sudbinu Janukoviča i da se priprema da pobegne iz zemlje.

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) OVO JE AMERIKA! Deca u kavezima plaču i dozivaju roditelje, TRAMPOV GRANIČAR IH ISMEVA!

- Predsednik Porošenko osporava pred Ustavnim sudom moj zakon o oduzimanju Janukoviču titule predsednika Zašto to radi? -  napisao je Ljaško na svojoj Fejsbuk stranici.

PUCAJU PO ŠAVOVIMA! STOLTENBERG PRIZNAO: Nema više jedinstva unutar NATO!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija