• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: sputnjik.rs

20.06.2018

18:16

ŠOJGU: KO KRENE NA KRIM IZ MESTA JE NADRLJAO: Ministar odbrane Rusije Sergej Šojgu otkrio šta čeka neprijatelje Rusije!

Vesti

ŠOJGU: KO KRENE NA KRIM IZ MESTA JE NADRLJAO: Ministar odbrane Rusije Sergej Šojgu otkrio šta čeka neprijatelje Rusije!

Podeli vest

Trupe na Krimu neće dati nikakvu šansu neprijatelju koji se usudi da napadne ovu iskonsku rusku teritoriju, poručuje ministar odbrane Rusije Sergej Šojgu

On je na vojnom kolegijumu, koji se prvi put održava u Sevastopolju, istakao da je na poluostrvu stvorena i  da se stalno se utvrđuje jedinstvena grupa sastavljena od različitih rodova vojske. 

- Njeni savremeni visokotehnološki sistemi naoružanja ne ostavljaju nikakvu šansu potencijalnom protivniku koji se usudi da napadne iskonsku rusku teritoriju - istakao je ministar.

Prema njegovim rečima, za Rusiju je ovaj region "uvek imao veliki značaj". 

- Tokom skoro dva i po veka ovde se više puta rešavala sudbina otadžbine. Sjajne pobede Crnomorske flote ušle su u svetsku istoriju i postale naš ponos - dodao je Šojgu.

On je dodao da Krim nastavlja da igra najvažniju ulogu u osiguravanju vojne bezbednosti zemlje.

ZAPAD LJUBOMORAN NA PUTINA: Koristi Mundijal za sakupljanje političkih poena, CEO SVET MU DOLAZI NA NOGE!

- Objekti protivraketne odbrane, koje su SAD već rasporedile u Rumuniji i planiraju da razmeste u Poljskoj, podrivaju stabilnost na evropskom kontinentu, a situacija u svetu ostaje napeta - naveo je Šojgu.

On je podsetio da je prema novoj nuklearnoj strategiji SAD, Rusija proglašena za glavnog protivnika. 

AP/fotomontaža

- Zbog toga Pentagon modernizuje taktičko nuklearno oružje i njegova skladišta u Evropi i dovodi na obuku pilote nenuklearnih članova Alijanse - istakao je Šojgu.

SVET U ŠOKU! Trampova odluka o povlačenju SAD iz Saveta UN za ljudska prava MENJA STVARI IZ KORENA!

- Svima je jasno da je situacija u svetu i dalje napeta - konstatovao je ministar.

On je dodao da se kapaciteti ruske vojske na kontakt-liniji sa zemljama-članicama Severnoatlantskog saveza povećavaju isključivo na nacionalnoj teritoriji, dodavanjem novog oružja i intenziteta borbene obuke trupa.

- Želim da ukažem da na kontakt-liniji država-članica NATO-a sa Rusijom, uključujući i na Baltiku, mi ne povećavamo sastav naših trupa - naveo je Šojgu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Nukić

pre 5 godina

Lako je pretit po internetu ali kad Tramp digne svu silu Američke mornarice i sa nuklearnim nosačima i podmornicama i razaračima e to je onda druga priča eto kako je Kima pretvorio u anđela tako će i Putina....

Kosovka

pre 5 godina

Ljudi, Putin je nešro posebno. Zar ne vidite kako je Mundijal organizovan-lepota, tačnost i stadioni puni... Ljubomora je nešto najmizernije što čovek poseduje. Šta su tz. "milosrdni anđeli" opasali Rusiju?!. Frustracije su to.

milan lala

pre 5 godina

Odgovor za gospodu @ Nukic i Milo . Ijuuu kad dodje Trump sa svim brodovima i opkoli malu nejaku Rusiju , sve se Rusima i Putinu ima da tresu gace od "straha" ahahahahaha koji dobar vic. Vas dvojica za Kindzal i Avangard niste culi ijuuuuuu.

Mikan

pre 5 godina

A ti misliš da sve to isto nema i Rusija? Ili si mnogo naivan,ili ispranog mozga ili nesto trce sto nije za javno pisanje!

Milo

pre 5 godina

Nema više onog nesposobnog i mlakog Obame koji je služio Putinu i puštao ga da se ovako digne ma kad mu Tramp dođe oko Rusije i na Krim pa neka on bace nuklearne bombe ako hoće samo mui treba pokazat silu kako i reče Tramp.

Zeljko

pre 5 godina

1.Da je Tramp ista smeo uradio bi to dok se nesto mozda moglo i uraditi.ovako kad su rusi uzeli krim nazad pod svoje a to je nekad njihovo i bilo tu vise niko ne sme ni da zucne.Ipak je rusija super sila ma koliko ona zaostajala jos uvek za amerikom..2.Da li bi iko pokusao konflikt sa rusima..ne verujem.mnogi su pokusali osvojiti tu zemlju..tu su se mnoogi zajebali.3.kako se raspao sssr tako ce i nato..kako budu ekonomski slabili tako ce i puci..naravno..procice jos mnoogo vremena do tog momenta i jos mnoogo ce zla napraviti..

Vladi

pre 5 godina

Mali i nejaki narod, nebitan ovom bivstvovanju a toliko mrznje i ljigavstine.. Svog rodjenog oca bi ste u dupe jebali samo da ste uz nekog ko ce da vas brani kako bi ste mogli i vi nekog da pljujete.. jadni vi..

Patriot

pre 5 godina

@Nukić i Milo Lako je "pretit" i samo mu treba "pokazat"! Šta je ustaše, digao vam se pimpek na Putina a teško vam je "priznat" da ste tetkice pa seruckate o nečemu o čemu pojma nemate. Bolje se pozabavite vašim ustašicama da smanje obletanje oko srpskih "organa"...

Ljubo

pre 5 godina

Nukicu balijo ,upitaj dedu ako ti je ziv ,da ti malo prica istine o Rusima ....i Amerikanci bi ti se nasmejali kada bi procitali tvoj komentar .

Izbori 2024

Vesti

Tošković je dao najviše što je mogao za svoju otadžbinu! Vučević i Mojsilović posetili povređenog pripadnika 72. brigade
Društvo

Tošković je dao najviše što je mogao za svoju otadžbinu! Vučević i Mojsilović posetili povređenog pripadnika 72. brigade

Ministar odbrane Miloš Vučević i načelnik Generalštaba Vojske Srbije, general Milan Mojsilović posetili su danas povređenog pripadnika 72. brigade za specijalne operacije, starijeg vodnika Branka Vojvodića, koji je primljen na Vojnomedicinsku akademiju, nakon zadobijanja teških povreda tokom vežbe desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu kanala Dunav-Tisa-Dunav u okviru vojnog kompleksa "Orešac".

16.04.2024

18:28

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!
uštedeo ogromne pare

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!

Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić koji je optužen da je bio pripadnik vračarskog klana koji su organizovali odbegli Nikola Vušović i Radoje Zvicer izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je 35.000 evra, koliko je prilikom pretresa pronađeno u njegovom iznajmljenom stanu u kom je pre hapšenja živeo sa porodicom, njihova porodična ušteđevina.

16.04.2024

16:50

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija