• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

22.06.2018

09:30

SVETSKI MEDIJI PIŠU: Hoće li Patrik Ho propevati zašto je davao milione Vuku Jeremiću?

Vesti

SVETSKI MEDIJI PIŠU: Hoće li Patrik Ho propevati zašto je davao milione Vuku Jeremiću?

Podeli vest

Svetska štampa ne prestaje da se bavi slučajem korupcionaške afere čiji je glavni akter Patrik Ho, blizak saradnik Vuka Jeremića. Novi detalji kojima se bave svetski mediji je treće odbijanje Hoove žalbe za puštanje iz pritvora. Postavlja se pitanje da li će propali tajkun konačno početi da sarađuje sa sudom i otkriti za kakve usluge je milione dolara uzeo Vuk Jeremić, dok je bio na čelu UN

Bivši ministar unutrašnjih poslova Hongkonga i pajtaš Vuka Jeremića, Patrik Ho koji trenutno boravi u SAD u zatvoru jer mu se na teret stavlja davanje mita afričkim zvaničnicima u vrednosti od oko tri miliona evrasve čini ne bi li ga pustili iz pritvora.

Nakon što je ovom belosvetskom lopovu, 17. maja odbijena mogućnost plaćanja kaucije u postupku u kojem je optužen za korupciju u UN, jer su njegovi mailovi u kojima nudi mito članu Generalne skupštine Samu Kutesu postali su deo sudskog procesa, Patrik Ho sada zahteva da Apelacioni sud poništi odluku nižeg suda o odbijanju kaucije.

(FOTO) EKSKLUZIVNO! Evo šta piše u optužnici NA 18 STRANICA protiv Jeremićevog pajtaša, tajkuna Patrika Hoa!

Tajkunu Hou je već tri puta odbijena žalba i izlazak iz pritvora, ali do početka suđenja ima još pet meseci pa može i dalje da se žali, ali kako se čini uzalud jer je već odavno sud provalio sa kakvim muljatorom ima posla.

Jeremićev pajtaš se suočava sa optužbama da je davao mito vladinim zvaničnicima u Ugandi i Čadu u vrednosti od tri miliona evra! On je u pritvoru od novembra prošle godine, pošto je uhapšen u Njujorku.

(VIDEO) JEREMIĆEV SARADNIK OSTAJE U ZATVORU! Patriku Hou odbijena kaucija, MEJLOVI DOKAZUJU KORUPCIJU!

Tajkun Ho je pozvao Apelacionog sud da počne raspravu po hitnom postupku pred suđenje koje počinje u novembru.

- Produženje pritvora je nepotrebno i štetno za Hoa - naveo je njegov advokatski tim u žalbi, koju su ispisali na 28 strana.

Oni su ponudili sudu nagodbu da se kaucija poveća, a Ho bi kao garanciju založio i imovinu majke i brata.

Kada je video da je đavo odneo šalu, Ho je bio spreman i na nagodbu za kućni pritvor, ali sud imajući u vidu sa kakvim kriminacem ima posla, odbio je i ovaj predlog.

O MAHINACIJAMA VUKA JEREMIĆA GOVORI SE I U UJEDINJENIM NACIJAMA! Korupcionaška afera trese UN!

Podsetimo da su američki istražitelji izrazili posebnu želju i za sumnjive poslove koje je uhapšeni Patrik Ho sklapao sa Vukom Jeremićem dok je on bio predsednik Skupštine UN.

Lider Narodne stranke Vuk Jeremić nalazi se pod istragom FBI zbog sumnjivih poslova sa belosvetskim lopovima koji su u SAD pohapšeni i optuženi za pranje para i korupciju.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Preko Horgoša švercovao kofer prepun blaga! Zlatne i srebrne antikvitete prikrio ličnim stvarima u ručnom prtljagu (FOTO)
nije prošao

Preko Horgoša švercovao kofer prepun blaga! Zlatne i srebrne antikvitete prikrio ličnim stvarima u ručnom prtljagu (FOTO)

Carinski službenici su 23. aprila 2024. godine na graničnom prelazu Horgoš, u saradnji sa policijom, otkrili neobičan pokušaj jednog putnika, da u ličnom prtljagu prokrijumčari preko 300 komada starinskog pokućstva, bodeža u koricama, časovnika i nakita, za koje se pretpostavlja da bi pored materijalne, mogli imati i antikvitetnu vrednost.

24.04.2024

15:10

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija