• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: vostok.rs

22.06.2018

22:09

DONJECK RASTURIO UKRAJINCE! ČAČKAČLI SU IH DANIMA, A ONADA... Neutralisane vatrene tačke kijevskih snaga kod Mariupolja!

Vesti

DONJECK RASTURIO UKRAJINCE! ČAČKAČLI SU IH DANIMA, A ONADA... Neutralisane vatrene tačke kijevskih snaga kod Mariupolja!

Podeli vest

Narodna vojska Donjecke Narodne Republike je neutralisala vatrene tačke ukrajinskih snaga u pravcu Mariupolja u Donbasu, odakle je mesto Kominternovo na jugu DNR granatirano nekoliko dana, saopštila je Operativna komanda Narodne vojske DNR

Ranije je predstavnik DNR-a u Zajedničkom centru za kontrolu i koordinaciju primirja saopštio da su kijevske snage koristile tešku artiljeriju prilikom napada na Kominternovo, a pri čemu su  ranjena dva civila. Prema lokalnim vlastima, kao rezultat granatiranja, dva naselja ostala su bez struje.

(VIDEO) MEJ: BRITANIJA ĆE BITI NA ISTURENIM POLOŽAJU PREMA RUSIJI: Engleze plaši šta će dogovoriti Putin i Tramp!

- Ukrajinske oružane snage nastavljaju da granatiraju naselja DNR. U poslednjih nekoliko dana napadano je Kominternovo iz svih raspoloživih oružja, uključujući i tešku artiljeriju. Nakon toka snage DNR su neutralisale vatrene tačke kijevskih snagau rejonu Talakovke - rekao je predstavnik komande DNR.

SRBIJA DOBILA PORUKU EU, KAZNITE RUSIJU BEZ ODLAGANJA?! Brisel bi da nas zavadi sa Putinom, a zauzvrat NUDI VELIKO NIŠTA!

Kominternovo je naselje na jugu DNR-a. Nalazi se na kontakt liniji i redovno je izložemo granatiranju. Pre početka neprijateljstava živelo je oko 800 ljudi. Od 2016. godine, u naselju se nalazi ne više od 200 stanovnika. 

Naselje se nalazi 25 kilometara od grada Mariupolja koji kontrolišu kijevske snage.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija