• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

25.06.2018

09:17

(UZNEMIRUJUĆI FOTO/VIDEO) IZVUKLI DEČAKA (15) IZ PRODAVNICE I NASMRT GA ISKASAPILI MAČETAMA, pa poslali poruku njegovoj porodici: Izvinite, nije on bio meta!

Vesti

(UZNEMIRUJUĆI FOTO/VIDEO) IZVUKLI DEČAKA (15) IZ PRODAVNICE I NASMRT GA ISKASAPILI MAČETAMA, pa poslali poruku njegovoj porodici: Izvinite, nije on bio meta!

Podeli vest

Petnaestogodišnji dečak koga su napadači silom izvukli iz prodavnice i nasmrt iskasapili mačetama, bio je pogrešna meta, saopštila je njujorška policija 

Na zastrašujućem snimku vidi se kako tinejdžera Lesandra Guzmana-Felisa brutalno napadaju ispred prodavnice "Sezarina" u Bronksu, u Njujorku. Dečak, koga prijatelji zovu Džunior, uspeo je nekako da se domogne obližnje bolnice s povredom u predelu vrata iz koje je tekla krv, ali se srušio pred vratima i kasnije izdahnuo.

printscreen youtube

Članovi opasne ulične bande, koja stoje iza ubistva, posle svega su se izvinili njegovoj porodici na društvenim mrežama, obavestivši ih da je ubijen greškom.

Devetnaestogodišnji Derek Grulon, dečko žrtvine sestre, primio je nekoliko poruka od muškarca koji tvrdi da je član ozloglašene dominikanske bande Trinitarios, uključujući i video sa Snepčeta u trajanju od dva minuta, u kome jedan od članova bande kaže:

printscreen youtube

- Žao mi je. Znam da vam to ne znači mnogo. To nije trebalo da bude on.

Policija je saopštila da je brutalni napad verovatno posledica objavljivanje snimka seksualnog odnosa koji je objavljen na Fejsbuku. Oni ispituju da li su ubice pomešale Džuniora s kovrdžavim dečkom sličnog izgleda, koji je upadljivo gledao u kameru.

EKSPLOZIJA NA MITINGU PREMIJERA U ADIS ABEBI! Ima poginulih, naprava aktivirana u toku govora!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mile

pre 5 godina

I to je zemlja koja drugima deli lekcije iz morala.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija