• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: sputnjik.rs

25.06.2018

17:48

(VIDEO) SAD ŠOKIRALE POLJSKU, NE MOŽEMO DA VAS ODBRANIMO: Pentagon priznao da NEMA LEKA ZA PUTINA!

Vesti

(VIDEO) SAD ŠOKIRALE POLJSKU, NE MOŽEMO DA VAS ODBRANIMO: Pentagon priznao da NEMA LEKA ZA PUTINA!

Podeli vest

Američka vojska necěe uspeti da zaustavi rusku vojsku u slučaju upada u baltičke zemlje i Poljsku, došli su do zaključka u Pentagonu na kraju simulacije vojnog sukoba država EU i Rusije. Kako piše "Vašington post", SAD su sprovele makar jedne takve vojne vežbe

Kako piše američki list Rusija cěe uspeti da osvoji baltičke zemlje dok štab američke vojske bude popunjavao 17 formulara, potrebnih za prebacivanje prethodnice NATO-a sa teritorije Nemačke u Poljsku.

Još jedan problem za američku vojsku predstavljaju uski putevi i nepouzdana transportna infrastruktura. Između ostalog, radi se o suviše slabim mostovima koji jednostavno ne mogu da izdrže težinu američkih tenkova.

Ništa manji problem američkim vojnicima može da predstavlja evropska birokratija.

LAZANSKI: Kako se nemački sudija osvetio "malim Rusima" za Drugi svetski rat!

- Prolazak vojske mogu da uspore dosadni pasoški kontrolori i tvrdoglave železničke kompanije - piše list.

ŠEF SRPSKE DIPLOMATIJE OTKRIVA ZA INFORMER: Dačić: Amerika i Britanija ucenjuju svakog ko bi da povuče priznanje Kosova!

Kako navodi list, SAD su se i 2017. godine suočavale sa sličnim problemima.

Američka komanda je tokom četiri meseca pokušavala da u stalnu bazu u Nemačku vrati oklopne transportere koji su bili korišcěeni tokom vojnih vežbi u Gruziji.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
bane

pre 5 godina

Nista novo od USA,tako su isto rekli i Kanadjanima,ali nikom od njih nije jasno da baze u njihivim drzavama nisu sa njihovu zastitu nego za vreme da u slucaju rata USA ima za odbranu sebe ,a ne za ,,saveznike".

Lala iz Banata

pre 5 godina

Пољаци и нису "правили" те мостове ... - за напад на Русију...Него за ... - БЕЖАНИЈУ...!!

istina

pre 5 godina

Ma da kako da ne svi se uplasili rusije kao i u siriji amerikanci raketirase a ruje se zavukle u misiju rupu

baki

pre 5 godina

Hahaha jadni ste i bedni !!!! Pa koga ste vi u svetu zaštitili ? Vi ste krvoločni i jaki kada treba da napadnete neku malu i slabu zemlju i to kada se skupite bar vas šesnastak krvoloka !!!

Kosovka

pre 5 godina

Trenutno nisam u Stbiji, ali pratim sve, posebno INFORMER! Sve tačno. Uskorl će se povući i sa Balkana, te Srbsko Kosovo i Metohiju ostaviti na miru. Zato, polako. Klupče se odmotava...

Mario

pre 5 godina

Ameri "brane" sa velike visine raketama.Koga pogoge pogode,ostalo je kolateralna steta! Poljaci se nadaju posle izlaska iz EU GB da ce oni biti americka snajka u EU umesto Engleza;, i hoce njih ce prvo Ameri .....

Izbori 2024

Vesti

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija