• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnjiik

03.07.2018

09:29

(VIDEO) FRKA NA ZAPADU! SPECIJALNI RUSKI AVION PRIMEĆEN IZNAD SIRIJE: Putin nešto sprema, U SIRIJU POSLAO OFICIRE FSB!

Vesti

(VIDEO) FRKA NA ZAPADU! SPECIJALNI RUSKI AVION PRIMEĆEN IZNAD SIRIJE: Putin nešto sprema, U SIRIJU POSLAO OFICIRE FSB!

Podeli vest

Avion An-148-100E specijalnog letačkog odreda "Rusija" primećen je na sirijskom nebu, piše na Tviteru "Bosforus obzerver" koji prati kretanje borbenih aviona kroz moreuz Bosfor

Avion je poleteo sa moskovskog aerodroma Vnukovo, prešao turski vazdušni prostor i doleteo na međunarodni aerodrom Damaska. Nakon toga on je krenuo u rusku avio-bazu Hmejmim.

Kako pišu "Masdar njuz", avion je verovatno, treba da dopremi teret na bazu. Međutim, kako navodi "Bosforus obzerver", putnički An-148-100E obično prevozi visoke vojne oficire FSB.

SRBIJA MOŽE POSTATI BALKANSKI DŽIN: Gube pozicije oni koji su Balkan činili "buretom baruta"!

Podsetimo, ruski sistemi PVO su u nedelju uništili nepoznate dronove koji su pokušali da napadnu rusku avio-bazu Hmejmim.

Aerodrom je od 2015. godine avio-baza Vazdušno-kosmičkih snaga Rusije u Siriji. Ruski avioni od tada bombarduju pozicije terorista u toj zemlji.

BRUTALNA PORUKA TRAMPU IZ NEMAČKE! NEĆEŠ ZAUSTAVITI "SEVERNI TOK 2": Lider SAD uzalud preti Berlinu!

RUSIJA ĆE DA ZAŠTITI I AMERIKU: Moskva sprema tehnologije DA BRANI ZEMLJU OD ASTEROIDA I METEORITA!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mirjana

pre 5 godina

I opet ce Amerikanci imati dobar razlog za Jos jedno bombardovanje Sirije.

srbin

pre 5 godina

Pre nedelju dana sam vam napisao da je na drugim planetama u kozmosu moguć zivot ako se na planeti zasadi drvo jer tada dolazi do stvaranja vazduha i nastanka atmosferskog omotača.Ta moja tvrdnja se moze dokazati i ovde gde živimo tako da se naprave komore iz kojih se ispumpa vazduh i u njima se zasadi drvo ali u povoljnim klimatskim uslovima gde ima svetlosti.Te komore se mogu izgraditi u brdu s tim da podloga mora biti na zemlji na kojoj se zasadi drvo.Takve komore bez vazduha već postoje npr.komore u kojima se spremaju kozmonauti za let u kozmos.

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE
Politika

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE

Parlamentarna Skupština Saveta Evrope (PSSE) saopštila je večeras da je usvojila preporuku da se tzv. Kosovu odobri da postane član Saveta Evrope (SE) i odlučila da prati ispunjavanje obimne liste obaveza za pristupanje, od kojih bi pitanje formiranja Zajednice srpskih opština (ZSO) trebalo da bude uključeno u buduće razmatranje Komiteta ministara SE o zahtevu tzv. Kosova za pristupanje SE kao post-pristupna obaveza.

16.04.2024

22:13

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE
Politika

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE

Stalna predstavnica Srbije pri Savetu Evrope Suzana Grubješić izjavila je večeras da je debata u Parlamentarnoj skupštini SE o prijemu tzv. Kosova bila neravnopravna i naglasila da su izveštaj i čitava sprovedena procedura bile protiv osnovnih principa, vrednosti i normi na kojima ta organizacija počiva, a koja se prema njenoj oceni, sve više pretvara u političku organizaciju.

16.04.2024

22:06

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija