• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: sputnjik

03.07.2018

15:42

NIJE ŠALA, IRAN OPTUŽIO IZRAEL DA MU KRADE OBLAKE: Teheran tvrdi da je žrtva klimatskog rata i da višegodišnja suša nije slučajna!

Vesti

NIJE ŠALA, IRAN OPTUŽIO IZRAEL DA MU KRADE OBLAKE: Teheran tvrdi da je žrtva klimatskog rata i da višegodišnja suša nije slučajna!

Podeli vest

Načelnik iranske uprave za civilnu odbranu Golamreza Džalali optužili su Izrael da pokreće klimatski rat, piše portal Inetnjuz

Šef iranskog naučnog centra naglasio je da se klima u zemlji promenila. DŽalali je izjavio da Izrael "sa drugim zemljama koje se nalaze u regionu utiče na kišne oblake koji idu prema Iranu", lišavajući ih mogućnosti da padne kiša.

- Država nema prava da krade oblake - naglasio je, dodavši da su, prema naučnim podacima tokom četiri godine, snegom bili pokrivene sve planine iznad 2,2 hiljade metara nadmorske visine, u čitavom regionu od Avganistana do Sredozemnog mora, osim teritorije Irana, javlja Tasnim.

NASA SAKRILA ISTINU: Nakon sletanja na Mesec ARMSTRONG POSLAO ŠOKANTNU PORUKU O VANZEMALJCIMA!

- Iran je iscrpljen od duge suše - zaključio je šef meteorološke službe Irana Ahad Vazife.

VOJSKA SAD SLUŽI DA SEJE SMRT PO SVETU: Bez uvijanja, čak je i Pentagon priznao pravu namenu najmoćnije armade na Zemlji!

Prošle nedelje u Horamšahru, koji se nalazi na jugu zemlje, održani su masovni protesti zbog problema sa nedostatkom pijaćom vodom.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija