• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: sputnjik

06.07.2018

12:31

LONDON ODAVNO NIJE DOBIO OVAKVU ŠAMARČINU: Zaharova: Zaustavite trovanja po Britaniji, VAŠI DRŽAVLJANI U RUSIJI SU BEZBEDNI!

Vesti

LONDON ODAVNO NIJE DOBIO OVAKVU ŠAMARČINU: Zaharova: Zaustavite trovanja po Britaniji, VAŠI DRŽAVLJANI U RUSIJI SU BEZBEDNI!

Podeli vest

Portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova pozvala je vlasti Velike Britanije da brinu o svojim građanima u zemlji, a da se ne brinu o britanskim navijačima u Rusiji. Zaharova je naglasila da je sa navijačima u Rusiji sve u redu i lično pozvala Mejovu da se uveri u to i poseti Rusiju

- Bez obzira na svu prljavštinu koja je bacana na našu zemlju pre Svetskog prvenstva, sada treba da se smisle neke bajke - svi sve vide svojim očima. Iako rusofobična kampanja ne jenjava - rekla je Zaharova.

Prema njenim rečima, po pitanju pronalaska apsurdnih bajki u prvom planu su britanski mediji. „Ne govorim o (britanskom ministru spoljnih poslova) Borisu DŽonsonu i njegovim predviđanjima, poređenjima, epitetima. Takođe se istakla i britanska premijerka (Tereza Mej) - ona je izražavala svoju bojazan za bezbednost engleskih navijača u Rusiji. Bolje bi bilo da je razmišljala o bezbednosti britanskih građana na teritoriji svoje zemlje", naglasila je Zaharova.

Portparolka Ministarstva spoljnih poslova uverila je da je sa navijačima u Rusiji sve u redu i lično pozvala Mejovu da se uveri u to i poseti Rusiju.

RAT BUKTI U DONBASU: Čak 26 žestokih okršaja - tri mrtva Ukrajinca, OEBS OPTUŽIO KIJEV ZA AGRESIJU!

Britanska policija je u jutro 4. jula saopštila o „ozbiljnom incidentu" u Ejmsberiju, u blizini Solsberija, gde su dve osobe „izložene nepoznatoj supstanci" i hospitalizovane u kritičnom stanju. Načelnik protivterorističke jedinice Skotland jarda, Nil Basu, ranije je izjavio da su muškarac i žena u Ejmsberiju otrovani istom supstancom kao i bivši pukovnik GRU Sergej Skripalj i njegova ćerka Julija u Solsberiju.

(VIDEO) SVET STREPI! SAD POČELE NAPAD NA KINU, PEKING SPREMA KONTRAUDAR! Ima li i vremena da se SPREČI KATASTROFA?!

Ejmsberi je udaljen oko 10 kilometara od Solsberija, gde su 4. marta otrovani bivši agent britanske obaveštajne službe Skripalj i njegova ćerka Julija. London tvrdi da je Rusija umešana u trovanje supstancom A-234, koje britanske vlasti izjednačavaju sa supstancom „novičok". Moskva to kategorično poriče. Istragu o incidentu trovanja Skripalja vodi protivteroristička jedinica Skotland jarda.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Miso

pre 5 godina

Englezi su kao nacija najveci smradovi na svetu.Cast izuzecima,ali to je toliko podmukao narod,kome se ni glava ne vidi iz Trampovih gaca. Braco Srbi oni nam nikad nisu bili prijatelji,niti ce biti.Kakva su stoka dovoljno pokazuje podatak,da nacije poput nemaca,kada traze neke popularne destinacije za letovanje,postavljaju prvo pitanje,da li agencija poseduje podatke koliko na tom mestu trenutno ima engleza.Ako ih ima odustaju od destinacije,pa makar bila i dzabe.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija