• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

08.07.2018

20:55

(FOTO) UŽAS U TURSKOJ! Voz iskliznuo iz šina! DESET OSOBA POGINULO, više od 70 povređeno!

Vesti

(FOTO) UŽAS U TURSKOJ! Voz iskliznuo iz šina! DESET OSOBA POGINULO, više od 70 povređeno!

Podeli vest

U strašnoj nesreći poginulo je deset osoba kada je voz iskliznuo iz šina na severozapadu Turske, javlja Rojters pozivajući se na novinsku agenciju Demiroren. Povređeno je 73 putnika

U vozu, koji je išao za Istanbul, nalazilo se više od 300 putnika.

Prema navodima turske državne agencije Anadolija, pet vagona iskliznulo je iz šina u regionu u blizini granice s Grčkom. 

Kancelarija turskog predsednika Redžepa Tajipa Erdogana saopštila je da su Erdogana obavestili o nesreći ministri saobraćaja i unutrašnjih poslova, kao i da je Erdogan uputio saučešće porodicama ubijenih.

Tanjug

Na fotografijama, koje su objavile televizije, vidi se da osoblje za hitne situacije dolazi na mesto nesreće.

Prema navodima privatne televizije Si-En-En Turk nesreću je izazvao most koji se srušio.

Najmanje šest ruskih državljana povređeno je danas u saobraćajnoj nesreći na jugozapadu Turske, javila je televizija CNN Turk.

Tanjug

Kako se navodi, minibus sa ruskim turistima koji su išli iz Marmarisa prema međunarodnom aerodromu Dalaman udario je u traktor na autoputu Mugla-Fetije.

Portparol generalnog konzulata Rusije u Antaliji rekao je za Tas s da rusko diplomatsko predstavništvo ulaže napore da sazna detalje nesreće.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija