• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

14.07.2018

21:15

MINISTARKA SAD: Rusi se neće mešati u izbore, kao 2016.

Vesti

MINISTARKA SAD: Rusi se neće mešati u izbore, kao 2016.

Podeli vest

Ministarka unutrašnje bezbednosti SAD Kristjen Nilsen izjavila je da nema naznaka da će Rusija sajber napadima uticati na novembarske izbore u SAD na način koji su to radili tokom američkih predsedničkih izbora 2016. godine

Nilsenova je rekla da SAD poseduju obaveštajne podatke da Rusija koristi društvene mreže kako bi stvorila "podeljenost" među Amerikancima, dodajući da bi lokalni zvaničnici trebalo da traže pomoć ukoliko im je neophodna, prenosi AP.

Američki predsednik Donald Tramp nastavlja da tvrdi da se Rusija nije mešala u predsedničke izbore 2016. godine, navodi AP, podsećajući da je i Rusija demantovala optužbe o mešanju.

Nilsenova je, međutim, naglasila da optužbe protiv 12 ruskih obaveštajaca o mešanju u izbore pokazuju da SAD neće tolerisati nikakvo strano mešanje.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija