• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

19.07.2018

18:44

BEBA UKRADENA ZAJEDNO SA AUTOMOBILOM: Lopovi odvezli "audi", u njemu bilo DETE OD ČETIRI NEDELJE!

Vesti

BEBA UKRADENA ZAJEDNO SA AUTOMOBILOM: Lopovi odvezli "audi", u njemu bilo DETE OD ČETIRI NEDELJE!

Podeli vest

Beba od četiri nedelje ukradena je zajedno sa "audijem"

U engleskom gradu Birmengemu dogodila se neverovatna krađa!

Kada su pljačkaši ukrali automobil marke "audi", u njemu se nalazila beba stara samo četiri nedelje, navela je policija, a prenosi Dejli mejl. 

U toku je velika policijska akcija i potraga za skupocenim "audijem A3 S-line", registracije BJ66 YLV i devojčicom starom manje od mesec dana, koja je bila na zadnjem sedištu. "Audi" je ukraden iz Ulice Mari drajv u Ejkoks Grinu u Birmingemu.

Automobil je poslednji put viđen u Solihalu, Zapadni Midlands. Policija je pozvala javnost da otvori četvore oči ako ugleda neku bebu, jer su u strahu da bi lopovi koji su ukrali automobil, mogli da je ostave negde.

- Naš prioritet je da bebu bezbedno vratimo kući - navodi policija.

Uskoro opširnije...

PAŽNJA! ŽENSKE PROVALNICE HARAJU BEOGRADOM: Lepši pol sve češće obija stanove i kuće, UHAPŠENO NEKOLIKO GRUPA RAZBOJNICA!

Beba je pronađena, oko sat vremena posle krađe auta, u lokalnoj bolnici, na Odeljenju hirurgije.

Nju će ubrzo odvesti kod majke, koja je pretrpela povredu noge u trenutku kada su lopovi odvezli automobil i prevezena u bolnicu. Policija i dalje traga za lopovima koji su ukrali "audi".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija