• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs

20.07.2018

09:36

ZA VEĆI UŽAS NISMO SKORO ČULI! Majka podvodila sina (2) i ćerku (1) dečku i njegovim prijateljima!

Vesti

ZA VEĆI UŽAS NISMO SKORO ČULI! Majka podvodila sina (2) i ćerku (1) dečku i njegovim prijateljima!

Podeli vest

Američka javnost je ostala u šoku nakon što je policija uhapsila par koji se sumnjiči da je seksualno zlostavljao svoju decu u par navrata, i u društvu više osoba

Azeja Votson (25) je optužena da je jednogodišnju ćerku i dvogodišnjeg sina podvodila Čarlsu Grinu (43) njenom dečku, koji je mališane silovao više puta i to u društvu prijatelja u svojoj kući u Kanzasu.

Monstruozan zločin je prvi otkrio hranitelj koji se brinuo o mališanima, nakon što je pokušao dečaku da promeni pelene.

- Tata me je povredio. Tata, prestani da budeš zao. Tata, boli me - bile su reči nesrećnog mališana.

STRAVA I UŽAS KOD DESPOTOVCA! Otac joj pred očima ubio majku, pa sebe, a sada JU JE SILOVAO ROĐAK!

Nakon ovoga, hranitelj je otišao i prijavio slučaj policiji. Kako se saznalo u daljoj istrazi, Azeja je ćerku odvodila kod svog momka, a on je zajedno sa svojim prijateljima, dete seksualno zlostavljao čak u deset navrata, dok su dečaka silovali pet puta.

Pixabay


Azeja je nakon ovog saznanja uhapšena zbog uključenosti u zločin. Ona je na suđenju priznala da je bila seksualno aktivna sa svim optuženim muškarcima, ali da nijedan od njih nije biološki otac njene dece. Takođe, njoj je tokom pregleda i ispitivanja utvrđen veliki nivo amfetamina u organizmu, kao i seksualno prenosive bolesti.

UBICU PUSTILI IZ ZATVORA, ON U KUĆI SILOVAO ĆERKU: Potresni detalji jezivog zlostavljanja deteta u Smoljincu kod Požarevca!

Iz policije su saopštili da je istraga i dalje u toku i da još uvek nisu uhapsili sve osumnjičena.

Odbrana nesavesne majke se bazirala na tome da je osećala strah od dečka, kao i da se sada oseća kao kukavica zbog toga što nije učinila ništa da spreči seksualno zlostavljanje svoje dece.

JEZIVI DETALJI IZ PRESUDE PEDOFILU IZ SELA MALOLIŠTE: Silovao sestričinu (9), pravdao se na sudu da ga je DEVOJČICA PRINUDILA NA SEKS!

Kako su izjavili iz policije, pored povreda na genitalnim organima, i dečak i devojčica imaju rane na stopalima zbog toga što su bosi hodali po kući i garaži, dok je devojčica, nažalost, zaražena i jednom od polno prenosivih bolesti.

Nakon što su trajno oduzeti od majke, nijedno od dva deteta je nije spominjalo.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija