• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

23.07.2018

07:09

PREVRNUO SE BRODIĆ U RUSIJI, UDAVILO SE TROJE DECE! Uhapšen kapetan, SUMNJA SE DA JE BIO DROGIRAN!

Vesti

PREVRNUO SE BRODIĆ U RUSIJI, UDAVILO SE TROJE DECE! Uhapšen kapetan, SUMNJA SE DA JE BIO DROGIRAN!

Podeli vest

Jedan od mogućih uzroka nesreće to što su deca ljuljala motorni čamac

Troje dece uzrasta od osam do 15 godina udavilo se nakon što se prevrnuo motorni čamac u reci Buzar u regionu Astrahan na jugu Rusije, saopštila je danas regionalna služba za vanredne situacije.

"Brodić se prevrnuo 10 do 15 metara od obale reke. Na njemu je bilo devet osoba, među kojima sedmoro dece", navodi se u saopštenju, prenosi Tass.

Nakon tragedije uhapšen je muškarac koji je vozio brodić i protiv njega je pokrenut krivični postupak.

- Muškarac koji je vozio čamac koji je prevozio decu bio je pod uticajem droga. To nije njegov čamac već ga je pozajmio od prijatelja - naveo je zvaničnik iz istrage, prenosi Tass.

Portparol te službe izjavio je i da je jedan od mogućih uzroka nesreće to što su deca ljuljala motorni čamac.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija