• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Komersant.rs

24.07.2018

20:17

(VIDEO) ZASTRAŠUJUĆE, AMERI ZANEMELI, IZ MORA POLETELA RUSKA ZVER, posle 150 kilometara od broda ostali dugmići!

Vesti

(VIDEO) ZASTRAŠUJUĆE, AMERI ZANEMELI, IZ MORA POLETELA RUSKA ZVER, posle 150 kilometara od broda ostali dugmići!

Podeli vest

Objavljen je video-snimak lansiranja krstareće rakete sa atomske podmornice Pacifičke flote "Tomsk"

Lansiranje je izvedeno u akvatoriji Ohotskog mora. Tokom vojnih vežbi, raketa je pogodila cilj koji je imitirao brod uslovnog protivnika. Cilj se nalazio na rastojanju od oko 150 kilometara od podmornice.

(VIDEO) RUSKI BEZBEDNJACI POD UZBUNOM: Američki špijuni u posedu tajnih informacija, UGROŽEN "AVANGARD" PROJEKAT NAJMOĆNIJE RAKETE NA SVETU!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
istina

pre 5 godina

Koliko puta ce ameri zanemeti svaki drugi dan zanemljuju hahaha

Branko

pre 5 godina

Pa i ne moraju Ameri da zaneme, " KA VI HRVATI NISTE ZANEMELI KAD STE KUPILI AVIONE KOJI SU POTROSILI SVOJE LETNE RESURSE" haaaaa haaaa haaaaa !!!??????? Vi ste Amerima ovce za sisanje"NI OVCE NEBI BILE OVCE KAD BI ZNALE DA SU OVCE" haaaaaa haaaaa haaaaa!!!!????? Vi Hrvati ste zaboravili da su Rusi vlasnici 39 % Agrokora" NASE JE RUSKO, KUPUJMO RUSKO", haaaa haaaaa haaaaaa!!!!!!????????

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija