• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

28.07.2018

23:20

ŠOK! PUTIN U KONGRESU UMESTO TRAMPA: Portret predsednika Rusije postavljen tokom SKUPLJANJA DONACIJA ZA LIDERA SAD!

Vesti

ŠOK! PUTIN U KONGRESU UMESTO TRAMPA: Portret predsednika Rusije postavljen tokom SKUPLJANJA DONACIJA ZA LIDERA SAD!

Podeli vest

Portret ruskog predsednika Vladimira Putina osvanuo je u zgradi Kongresa u Koloradu, gde bi trebalo da stoji portret 45. predsednika SAD Donalda Trampa, javlja "Hafington post"

Kako se navodi na portalu, nepoznata osoba postavila je Putinov portret oivičen zlatnim ramom, tokom skupljanja donacija za postavljanje Trampovog portreta.

Grupa "Građani Kolorada za kulturu" skuplja donacije kako bi predsednički portreti bili okačeni u zgradu Kongresa, ali "Hafington post" navodi da do sada za Trampa nije prikupljeno skoro ništa od neophodnog novca.

(VIDEO) RUSI UZELI NAJVEĆE ZALIHE NAFTE I GASA NA SVETU: Putinov je Severni pol, MOĆ RUSKOG ORUŽJA ne ostavlja dilemu!

Prema pisanju portala, novac za postavljanje portreta bivših predsednika Džordža Buša mlađeg i Baraka Obame prikupljen je za samo četiri meseca njihovih mandata.

ŠOK ANALIZA! JUŽNI TOK" zaustavljen zbog SRBIJE, I DA DAMO KOSOVO nikad nećemo ući u EU!

Putinov portet uklonio je jedan od turističkih vodiča.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Kosovka

pre 5 godina

Svetski lider broj jedan je Putin! Zato, nije slučajno da se njegov portret našao u Kongresnoj sali umesto Trampove. Tramp ima cilj da postane lider, ali mora puno da radi ka tom cilju.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija