• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Daily Mail

30.07.2018

13:43

(VIDEO) OBRAČUN S DILERIMA DROGE U PRENOSU UŽIVO: Ceo svet gledao bagere kako UNIŠTAVAJU VOZNI PARK VREDAN 5,4 MILIONA DOLARA!

Vesti

(VIDEO) OBRAČUN S DILERIMA DROGE U PRENOSU UŽIVO: Ceo svet gledao bagere kako UNIŠTAVAJU VOZNI PARK VREDAN 5,4 MILIONA DOLARA!

Podeli vest

Filipinski predsednik Rodrigo Duterte još jednom je rešio da se obračuna sa dilerima droge, pa je tim povodom prisustvovao javnom uništenju luksuznih automobila i motocikala koji su u prethodnom periodu, navodno zaplenjeni od dilera droge, prenosi Dejli Mejl

Duterte je organizovao javno uništavanje luksuznih vozila vrednih ukupno 5,4 miliona dolara, a sve u cilju sprovođenja kampanje protiv krijumčarenja i korupcije u vladi.

DUTERTE OPET BRILJIRA: Ako dokažete da Bog postoji PODNOSIM OSTAVKU!

Uništavanje luksuznih vozila koje je pregazio bager, uživo je prenosila državna televizija.

Ovo nije prvi put da se filipinski predsednik na ovakav način obračunava sa trgovcima narkotika. Početkom februara na isti način uništio je 30-ak luksuznih automobila, uvezenih iz inostranstva, a na koje vlasnici nisu platili porez.

(VIDEO) DUTERTE POSLAO PORUKU TAJKUNIMA: Na Filipinima uništeni luksuzni automobili vredni više od 1,2 miliona dolara




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Nikola

pre 5 godina

Kreten, pa vozila je trebalo dati drzavnim organima da koriste, a ne unistiti ili prodati i zaraditi novac

Neso

pre 5 godina

Evo primjera i skole za Vucica. Koliko "estradnih umjetnika" vozi skupa vozila a nisu platili dinara poreza. Mislim da bi bilo potrbno najmanje 10 bagera da uniste sva vozila

Lazni bot

pre 5 godina

A gde ce on na estradu kad je sam on i ekipa oko njega estrada.

Marko

pre 5 godina

Predstava za sirotinju. Ovaj ima IQ nivoa zabe. Umalo da se ovaj bager prevrne i da pogine covek u kabini. Prodaj, jado, ta kola pa pare iskoristi za nesto pametno. Dok je on ovo gledao tone kokaina je proslo kroz njegovu napacenu zemlju.

Milovan

pre 5 godina

Prvo ovo nisu Bageri,nego buldozeri.?!!! Kada nesto pisete onda se raspitajte.

Helena

pre 5 godina

Bolje je da je ta vozila prodao i uložio novac u nešto pametno.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija